Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán!Max 2 hónap múlva.
Királyság.
Nekem mára ígérték a csajkámat,remélem meg is jön.
Van egy plusz blokkom talán egyszer csinálok belőle egy 0km-est :) de a mostani árakon számolva is minimum 50e az anyagkoltsege :)
Tiszta szerencse,hogy csak egyhengeres :)
A webáruházak meg döglődnek... Ez a kuplungozas is nehezen ment... Még lóg egy csomagom a levegőben,szoltak, hogy a fele van csak meg, de döcög minden kb 2 hete rendeltem....
Semmi.
Pont azt mondom, hogy milyen szépen-szakszerűen vannak berakva és egyformán széthúzva. (talán még gyárilag sem álltak ilyen szépen)
A kakukktojást már megfordították ;)
Mia baj velük?
Ilyen precízen elhelyezett sasszegeket már nagyon régen láttam.
Szerinted van esély h idén még lehet menni hozzátok motorozni?
Maragyotthon:
Mert félnek.Nincs védőfelszerelésük.A feleségem kapott 2 pár gumikesztyűt és két szájmaszkot amit mosni kell ithol hogy legyen tiszta.
Nagyából,mint nálatok.Félnek az emberek,leálltak a gyárak....
Nekem van még 280 Ft-os juróm, majd azt viszem! A benya meg tényleg vicc, itt most a teszkós kúton 279. Pont tele van minden járművünk
Menekülnek a kórházi dolgozók,sorra mondanak fel,annyira jó a helyzet.
Szerintem a szállás árak is lejjebb mennek. Üzemanyag is olcsóbb ezek kompenzálják a magas euró árfolyamot.
Na meg a 365Ft-os euró sem nagyon segíti a dolgot.
Erdély az jó. Mi a helyzet arra felé Arni?
Vagy talán Erdély?
Hát a Svájc valóban úszni látszik azok a merev faszkalapok biztos nem engednének be még augusztusban sem - már az osztrák is necces...
A legbiztonságosabb egy olasz túra lenne nyár végén - addigra a benszülöttek kihalnak, mehetünk nyugodtan (ide jöhetne vicces smájli, de csak ne már ) szóvol ott lemegy a buli akkorra. Esetleg horvát. Vagy ha minden kötél szakadik, Magyarországon is lehet tenni egy jó nagy karikát, persze véletlen se olyan helyekre, ahová a csorda jár.
Ütős a cucc.
Furcsa véletlen, de mikor tavaly felfedeztem a rejtekből, majd felismertem a kb.10-12 éve letárolt pálinkát, elsőre valamiért Jaszi neve ugrott be.
Eléggé kihalt a fórum, látom mindenki elzárkózott.
Gondoltam megosztom, hogy élesben is jól működik a hcell vágó, nagyon megkönnyíti a munkát. Csináltam vidit de az elég sz&r lett. (eddig kb. 25 m2-t raktam fel)
A másik érdekesség, hogy épp az előbb (mivel épp főzök) belekóstoltam a tavaly talált barack(?)pálinkába, amit kb. 10-12 éve kaptam valahonnan és tettem el a garázsban a szekrény aljába. (és találtam meg tök véletlenül a felújítás közben, el is felejtettem hogy van)
Eredetileg a túrára tartogattam (bár általában Csövi a pálinka felelős, de gondoltam most én is beszállok) de az eléggé ellehetetlenülni (ez de nehéz szó) látszik.
Én ugyan nemigen alkoholizálok, de ez tényleg jó.
Már februárban is mondták hogy mesterséges vírus,mert az alkotó elemei más vírusokban megtalálhatók.Meg ez a labor pont 30-kilométerre van Wuhantól,minő véletlen.Az már csak hab a tortán hogy pont az olaszok kapták el a legcsúnyábban.