Sziasztok
Köszönhetően a jó időnek, még hozzá se nyúltam a tankomhoz hogy kitisztítsam. Most már kicsit lemondtam erről az egész motorszerelésről, megvárom hogy jöjjön a jó idő, nem fogok a mínuszokban az udvaron szenvedni.
Lenne még jelentkező a kerek Ledes ködlámpákra?
Azt írja a leírás, spot vagyis fordítás szerint ködlámpák.
Ha kellő mennyiségü jelentkező van akkor többfelé oszlik a posta habár a büdős kinai azt írta,hogy az első 6$ és minden további darab 4$ Így kell számolni.
Aztattatttt.... csak is egy valóságos proba mutatná meg mert a kereskedő szerint ugye minden tökéletes, de a puding próbája az evés. Ami nekem van az megfelelő fény erőt bocsájt ki ahoz hogy Téged kitünően lássanak.
Már leveleztem a ferdeszeművel és nincs ingyen posta. Bakker.. pedig gondoltam bele megy, de nem enged.
Na mindegy még körbenézek másutt és ha van valami jelentkezem.
Emil, szép a mocid,sok-sok örömteljes kirándulást,túrát, gurulást,és gumifákat kívánok! Azt hiszem, én még nem mutattam a mocimat az oldalon,bár most már nem ilyen a színe. Majd kesőbb teszek fel új képet. üdv.mindenkinek,széles utat,és jóidőt!
Az én párom nem motoros családból való.
Viszont élményt kereső tipus.
Lány korában barlangászott, és hegyet mászott.
Mikor összejöttünk utálta a Rallyet. Mivel a Salgórallye alkalmával mindig csak plusz munkája volt.
Már jó ideje udvaroltam neki mikor nagy nehezen kiböktem, hogy viszont én tizen valahány éve versenyzem. Sőt a városban híres rendező egyesület fele az enyém. Kijelentette, hogy ő viszont bele nem ül semmiféle versenykocsiba. Tehát nem indítottam előnnyel.
Aztán Két szezont is navigált nekem. Csak vele nem jöttek az eredmények. Tudat alatt is óvatosabb voltam vele. Ezért kiszált. Aztán jött a motor. Erre is azt mondta, hogy fel nem ül rá soha.
Erre most meg le nem tudom róla vakarni.
Egyenlőre a sárkány repülésre is azt mondja, hogy ne vegyek mert ő ugyan fel nem száll. De ezt még majd meglátjuk.
Szerintem nem szabad erőltetni semmit. Örülj neki, ha nem lóg állandóan a nyakadon.
Hosszabb túrákra, meg motoros talikra meg jöhet utánad kocsival is.
Én 14 évesen segédmotoros jogsit, 16-ban A kat, 18-ban B,C kat. 21 évesen pedig E kategóriát szereztem.
1986-ban szereztem a motoros jogsimat. Akkor még csak egy fajta A kategória volt. Igaz a legnagyobb motor a 350-es Jáva volt.
Tehát akkoriban meg volt a rutin vizsga, s akkor kapott az ember egy ideglenes jogsit. Ami egy személlyel és megyén belül volt érvényes. Aztán fél év múlva automatikusan megkaptam a végleges jogsit. S onnantól már két személlyel, és bármerre mehettem.
Én minden tavasszal először egyedül megyek vagy 100 Km-et. S csak utána jöhet az asszony is. Igaz utána már egyedül nem nagyon tudok menni. Pedig csak egyedül tudom egy kicsit megkoptatni a gumi oldalát is.
Van annak egy igazi fílingje amikor a Mátrába a kanyarba bedőlve meg az ember, s közben a belógó ágak kopogtatják a sisakot.
Tükör.
http://www.ebay.de/itm/Spiegel...