)
Ugye?
A biztosítós kérdésedre sjna nem tudom a választ, de felhívsz egy biztosítót és ha lehet itt is, akkor nem fognak elzavarni.A pénzt mindegyik szereti, csak nem kifizetni.
Mi már annyit edzünk (fejben) hogy a második garnitúra gumit koptattuk el.
A csizma kicsi , intercomot már van de macerás a bedugós fülhalgató miatt és olyan jó, hogy nem beszél hozzám senki menet közben
.
, de viszont látásra Pajtások, visszatérek hozzátok! (ha a szolgáltatóm is úgy akarja végre), álmodjatok szépeket!
Hétvégén szerettem volna, de az időjárást elnézve nem hiszem, hogy lesz belőle valami.
Jöhetne már a nyamvadt tavasz....elvileg ma van a tavasz első napja. Nem úgy vettem észre.
Viszont szabvány eü csomagom nincs, azt mindenképpen veszek.
akkor megmondom, tavaly sem kapkodták el.... csak motorom nem volt.... most reggel ott fogok tiperegni! Egyébiránt sokaknak van nagyon aránytalan véleménye ezekről a dolgokról.
) a km óra állás! Paragraffal összevetettük, mindketten Veszprémben 0-áztuk a napit, és mindenhova ugye együtt gurultunk, és mégis 4 km különbségünk volt!? Be kell mérnünk az órát, és egy kicsit rátartani.... kerülni mindíg kell...
Közbe lett iktatva egy kis kapcsoló is, így lehet szabályozni, hogy mikor legyen fesz alatt.
egyenlőre felületesnek tekinthető ismertségünk ellenére is már kiderűlt, hogy fél szavakból is megértjük egymást.
Majd ha mindenki ott lesz egy-egy XJ-s közös programon akkor lesz az igazi a fórum is, mert személyes találkozást követően a szavaknak más értelme is van mint egy "idegennek"olvasatban.
Holnap reggel megyek a paripáért és elárulom, hogy mit tud havas úton a Metzeler hátsóm