1 ugye a PMR-nek, 1 az interkomnak, és min. 2 a MIO-nak, de stereóban! Ehhez 3 db májkrofon, amihez szintúgy nincs 3 szám.
Ajelszintjük meg annyira tér el mint Makó-Jeruzsálem. Ezen túl a MIO mikrofon vezérlése és csatlakozása egy spec rémálom. Rajz minden nélkül, hogy dugnák fel maguknak
. Most kezdenek még csak 2,5-ös 4 pólusú csatikat gyártogatni, és hiába dugok bele bármiféle mikrofonos stereo headsettet nem megy vele. Nagyon kitalálták!
Nocsak! Hubog a Palánta!
Assziszi megoldja a mag, amibe az öreg tölgy beleszakadt!
Leveszem a sisakom (a parókámmal egyetemben), ha pont a Kölök fogja megmondani micsinájjak!
(ez volt a tudományos változat).
)
Soha nem voltam oda az elektromos kütyükért és talán ezért.Olyan jó kis bonyodalmakat tudnak csinálni.Erre meg a kocsikat is tele pakolták.
Hát a 13 fokot garantálom! Az már több mint egy tucat
Milyen kiállód van? Valamit nem dolgoztál el a paripán?
Meg van arra a megfelelő társaságom.
De ha pont a másik irányba spriccelsz, akkor nem is érdekes.
Én nem vagyok egy verekedős típus. Nagyon nem. Ha verekedni kell, inkább elmotorozok...
Ezért jó a NET! Itt szabadon beszólonghat az ember, amíg valaki meg nem unja..
Nekem továbbra is az a gondom, hogy ez a rédió szerintem nem viszi az intercomot, pedig a ALAIN 456 azt is tudja, de ez ugyan ALAIN de nem 456... és nem tudom a MIO Telefon/MP3/GPS egységgel össze haverkodtatni.
Egyfolytában töröm a buksim...............................
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy nekem is lesz csimmám (ami jó méretre is) .Holnap valszeg meló után felgurulok Tatabányára érte. Berber? Mit csinálsz holnap 1/2 5 körül?
Én most kicsit elbizonytalanodtam... mivel S-es sisakot vettem (mert mindenki azt mondta az jo nekem.. és jo is, mintha pont találna a fejemre), de félek, h oda már nem fér be semmi kommunikációs ketyere a fülemhez. :( Majd ki kell próbáljam.