Net cím miatt lapozz vissza. Én most sánta vagyok. +posta!
Fizessen aki jó DIVIT akar!
Nekem elmegy a cuccos, neked a vas, meg énis hobbizok!
Jól láttam, hogy még a gyertyapipát is elvitték?
40E píz volt 2GB-s Kingston kártyával, enyhe karc a házon, a kijelző tökéj, no scratch. Stylus nuku, de le van fóliázva a kezdetek kezdete óta. Autós tartó és töltő meg majd a jövő héten jön (6E píz), mert az se vót.
(Berber is bizonyíthatja)
Vagy lehetne nekem is olyan hiper-super mint a Tiéd? Elbírja? Mondjuk nekem inkább az elakadás jelző hiányzik.Tegnap is volt olyan autós akinek biluxoltam volna, mert nem tudom, hogy az intésemet köszönésnek értik-é
Ha július 5-én éjszaka csak + 6 fok lesz akkor tényleg lemosom a motorodat és kipolírozom a hűtőbordáidat
Valami tűzeset lehetett a faluban és a tűzoltó csinálta nekem a helyet (tudom, hogy nem szabályos!) egy 120-as tempót diktált kb.Jaaa!Majdnem elhagytam a balos kormánysúlyom.
) készültem, megaztán nem gondoltam, hogy este 7-re érek haza, jó ha 6 C fokban!
Mindenesetre tanúlságos menet volt a Sallerbekhez!
Fény az alagút végén?
Az adásgpomb használattal vannak már csak elméleti gondjaim...
Egy ilyenre azért fáj a fogam!A 600-as kicsi lenne a testemhez
Nem rossz ötlet! Még nem tudom a hétvégi programot.Egyeztetni kell az asszonnyal.Esetleg Keszthelyig elcsoroghatnánk.
Jelentkezem ez ügyben.
Két motor km számlálója között volt 100 km megtételével
Elég sok minden kell rá...óra mindenképpen kellett volna
mennyi volt a kilóméter benne?
Kb. 300 a munka vele, 70 körüli a regadó, 52 a forgalom, 20-30 alatt nem jön ide, 5-600 at érhet egészben (amennyire a kilométerre emlékszem..)... háááát mennyi az a kis pénz
80 és 100 nál 5.ben van egy kis rezonancia,de nem vészes 90 nél szinte siklik
A fogyasztást is meg kéne néznem! Nemsokára elviszem szervízre! Nagyon kezes de a súlya miatt vigyáznom kell hogy nehogy lefeküdjön a paripa!
Minden jól szuperál rajta,könnyen indul,szépen veszi a sebességeket!
Hő megfelelő, Szfvári csatlakozás, esetleg tanyánál találkozással. Bevezetés a PMR 4 csatorna 4-es CTCSS-en.
Esetleg.
Veszprém-Székesfehérvár-Mór-Tatabánya útvonalon.
Az elakadás jelzőre ránézek. Esetleg a fénykürttel együtt? Vagy az se nincsen?