Egy kicsit bizonytalan vagy?
Szerintem a Te paripád nem is mehetne egyenletesebben.Nem hiszem, hogy ott szinkron gond lenne.Nekem muszály volt most a szelep állítás után megcsinálni, de lehet, hogy egy finomításra visszamegyek, mert túl hideg volt a szervizeléskor, és egy kicsit dúsnak érzem.Nagyon megy de többet is eszik mint tavaly.
Honan tudjam az ember gyereke, hogy mostan jóe vagy nem joe, ha még jobbon nem űtem? Merha ütem vóna tudnám, hogy gagyibb, de ha nem akkor meg nem. De megha rosszabbon ütem vóna, akkormeg honajd tunnám a jobb e a jobbe? Éted?!?
Hát azért, ha jól belegondolunk, akkor van ott teljesítményt és keveréket befolyásoló tényező.Kophat a pillangó, tömörödik a légszűrő, a szívószelep hézagja változik és bizos van amit kihagytam
Azért is van rá szükség, hogy minden henger egyforma anyagot kapjon, mert így nem fordul elő, hogy valamelyik hengert csak "vonszolja" a többi henger maga után.Így nincs felesleges feszültség a főtengelyen és a csapágyakon.Nagyvonalakban erről tudok, de nem értek hozzá
Felpróbálhattad volna a Speedet itt is! Hmmm...
)
Full nincs róla semmi! Még a kuktámról is előbb találok bármit mint erről. Ne sz@rozz! Vegyél Schuberth-et!
.Amiket leírtál azok bármelyike előfordúlhat.Nekem az alacsony fordulati nyomatékon is észlelhető a különbség.És az erőn is észrevettem, hogy jobb.Igaz, hogy most viszont jobban húzom és így többet is eszik, mint tavaly.De ez már a csiklón- ÓÓ bocsi! Csuklón- múlik.
Nem Te kerestél benzincsaphoz gumit?
Nézd mit találtam: javító szet
Ha rosszul emlékeztem, akkor bocs, mindenesetre jól jöhet...