. A lábtartó előtt van egy imbusz csavar 6 os kulcsnyílásu, azt ki, utánna le lehet vadászni az egész váltórudat amit egy 10 es csillag/ villás kulcsal lehet fellazítani a váltó tengelynél, ( a krova fej itt nem fér oda). Az öt darab csavart 8 as kulcsnyílásu kulcsal (karcolás elkerülése érdekében krova) lehet a lánc felőli oldalon viszont elkelhet majd egy hosszabbító is mivel eléggé besüllyesztették. Csavarok eltávolítása után le lehet szedni. Egy dologra érdemes vigyázni takarítás közben. A lánckerék alatt egy zöldszínű kábelt van ami lefelé haggya el a területet.(Valszeg üresállás jelző, ha nem akkor valaki helyesbítsen lécci) Bocs a pontatlanságokért.
Nóóó hurrogás! Nem egy helyre gondoltunk.Így már tudom melyik részről beszéltél.Én a kerékjárat telsesen alsó részére vizuáltam a problémádat, de amiről Te írtál az már a közép tája ezek szerint.
Mosolyogj!
A műanyag alatt nekem is van elektronika, de ott van a bordázott fesszabályzó is, ami arra termett, hogy bírja.Tegyek majd be egy gumiámot is?
Mondjuk már nem egyszer csapattam esőben, sőt felhőszakadásban is egy rövid időre, de nem vettem észre problémát így sem.Ennyi erővel a tank felöl a nyereg alatti részét is tele kéne nyomni, mert ott is lefolyhat nagyobb esőnél.Nem?
Rendezem Neked is! Vasárnap 22 fok és változóan napost tudok most mert a szikrázó napsütés elfogyott a polcról az Öreg szerint.
A jó időt szeretném megrendelni az illetékestől erre a napra
Ha valakinek van tapasztalata/ infója ez ügyben, (meghogy egyálltalán van e értelme) megköszönném neki ha szólna