:
bicikli központi rugóstag,
hmm... neked igen felszabadult fantáziád van!
! Nekem még célszerszámom is van hozzá, kölcsön tudom adni
. Vicceltem csak. Első teleszkópba már láttam keményebb (hosszabb) rugót a gyári helyett, gondolom a hátuljához is van ilyesmi, vagy egy másik hasonló sportgép rugóját belerakni. Hogy ne legyen az ember tengeri beteg motoron
, ha mégis nézd a horizontot! Éjszaka utánnanézek, úgy sem tok aludni.
De ha szarházi a biztos, mint az első vizsgán nálam, akkor mindegy mit csinálsz. Megbuktat azért, mert piros a sisakod. Ma én egy jót fogtam ki, többet is hibáztam, mint a múltkor, és tessék. Repül a jogsi Imi bácsi ölébe.
Vagy én megyek majd érte? Mindegy.
El sem hiszem. Kaja helyett bontottam egy sört, de kit érdekel
Érdekes, hogy a Japók hogy változtatgattak az öreg Xj-k után.Biztos kisérleteztek és alkatrész piacot bővítettek.
Bár a Kölök még így is mindig ficereg előre-hátra
Azért egy olajhőmérő beszerzését én is fontolgatom.
). Kinéztem egy szép darabot nem is olyan drágán 3000 huf+posta, kérdeztem egy két dolgot az áruháztól hogy egyáltalán ez megfelelne e a céljaimnak. Abban az esetben ha ez nem jönne össze és csak sok sok pénzért lehetne megvalósítani, akkor a főnöktől ˇˇkölcsönˇˇkérem a TSI-t (700 ezer forintos masina, szélerősségtől ,hőmérséklet, páratartalom meg még ezer egy dolgot lehet vele csekkolni) úgyis Norvégban van egy hétig, biztos nem haragudna meg érte
) Résztvevők száma kb 750-800 motor (csak motor mert ki hozott utats ki nem )
Bejártuk a környéket, volt ügyességi verseny. isteni volt a kaja! Töltöttkáposztával kezdtek, majd 2 óra múlva 3 menüből lehett választani pacal, paprikáskrupli, és babgulyás. Adtak ugyan regisztrációkor ebédjegyet, de kutya nem nézte hogy ki mit eszik, feltétel hogy legyél motoros
Látom Te is agyalós fajta vagy, mint szerénységem.
Nem éri meg a befektetést, és esetleg veszthetsz a fogyasztáson ha esetleg lassabban éri el az üzemi hőfokot, vag mondjuk ősszel-télen el sem éri!
Sok-sok balesetmentes km-t!