.A motornak nem igazán lehet baja.Ezt már bebizonyította.Nekem télen 5 fokban is pöccre indul és a 35 fokban is.Annyi különbséggel, hogy 5 fokban teljes szivató 35 fokban meg 0 szivató kell neki .Reggeli 15 körüli hőmérsékletnél elég az első ricsnire állítanom a szivatót és szintén pöcc.Majd megszokod amit kíván. Nem kell mindennel rögvest kiabálni
És menni kell, mint a nemnormális.
Nem tudok mit szólni.Tényleg ilyen drámai volt?
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az extrém sportot. Részemről ezidáig egy egyszeri megmérettetésnek indult, de kezdek gondolkodni a jövő éven.
Már tudom, hogy hol is "rontottuk " el , hogy nem lehettünk dobogós helyezettek.Azon pedig tudunk változtatni.A csapat viszont tényleg egymást segíti az úton.Szerencsére sosem voltunk egyszerre rossz paszban.Ezért is lehetett megcsinálni talán.A sufnituningos itinertartómnak köszönhetően a vak Alpokban is tisztán láttam a menetirányt, ha valaki tévedett volna az irányban, akkor a másik rádudált, ha alvási ingere volt valakinek, akkor valaki megdobta egy energia itallal stb.Igazából így hárman most gurigáztunk együtt, ami viszont nem okozott problémát és az utolsó harmadra a csapatot összeszokottnak nyílvánítottam.
Nekem hab a tortán csak az volt, amikor Székesfehérvár széléhez értem és a 8-ast lezárták a rendőrök.Az okát nem tudom, hogy miért, mert a rendőr a kérdésemre csak annyit mondott, hogy ne kérdezzek inkább a jelzése szerint forduljak meg..Vissza az M7-re a Balaton felé .Nem is kell mondanom, hogy ott mi is várt vasárnap délután.A lelkem ott omlott össze és elgurult a bogyóm.Na onnan a szabályok csak iránymutatásoknak számítottak.
Lábtartóra feláll, benézi a sorokat és cikk no meg a cakk következett.Amikor beértem a kapunkhoz, már csak csengetni volt erőm, mert a kulcs keresgetésével sem volt kedvem foglalkozni. Egyszer az életben érdemes kipróbálni, már csak a saját határaid megismerése miatt is. Az éjszakai szerpentineken én mentem elöl és okosan még ránktapadt két csapat.Belőlem azok a részek nagyon sokat kivette.Vak sötét és olyan ismeretlen kanyarok, hogy néha csak lepkéztem.A 180-as kanyarintást azon a szakaszon nem igazán jelölték.Annyi tábla volt csak kint direkt motorosoknak, hogy vigyázzunk.Az út melletti részeket is fokozottan kellett figyelni a vadak miatt.Elmentünk egy részen vagy 10 őzből és szarvasból álló csapat mellett, akik szerencsére nem is mozdúltak, míg nem mentünk el mellettük.Az út minősége viszont a legalsóbbrendű utakon is kiválló volt.Legalább a nyumvályukra nem kellett figyelni.Amint elhagytuk Ausztriát rögvest a lengéscsillapító vizsgáló padon éreztem magam.
Ausztriában olcsóbb a benzin, jobbak az utak, türelmesebbek az emberek ....................MIÉRT? (ez költői) Száz szónak is egy a vége .Kemény volt, de hatalmas élmény.
Kegyetlen volt a menet. Minden elismerésem a Tied!
Köszi! Köszi! Köszi!
Én meg sem próbálnám a gép még csak-csak de én leesnék a nyeregből a fáradságtól.
A legnagyobb kihívás nekem egy 12 órás éjszakai műszak után Pest oda vissza.
A képi anyagot azért megpróbálom ma este feltenni.
Most, hogy minden nap használom a vasat, reggel küllőre indul szívató nélkül. Még nem volt jogsim, és kéthetente indítgattam, lehetett akármilyen idő, igényelte a szívatást. De nem szívatott meg egyszer sem.