Jól tetted ! Lassan finálé.Mondtam én, hogy nálad holmi kerékcsapágy morgás nem fordulhat elő
Csak az utcában gyakorlatoztál? Vagy van bólyád?
Kb. 3* akartak oldalról ellökni.Nem is értem az emberek szemének működését.Utána beálltam a benzinkútra, hogy tankolok ott meg a paraszt kávézgatott úgy, hogy a kocsit a kútfejnél hagyta és nem is tankolt elötte.Ezren voltak, így nem tudtam másik fejhez menni.Megkérdeztem a kutast, hogy ki tankolt a 6-osnál .Hát senki.Egy f@szfej kávézott a shopban akihez odaléptem és megkértem, hogy amennyiben nem tankol akkor fáradjon át a gépjárművével a parkolóba.Ez a hivatalosnak tűnő duma "meghatotta" és cselekedésre sarkalta.Teljesen udvariasan is ellehet kűldeni az embereket a pic...-ba
.
Ebben van 27 ekm. A z aukciós, ami nem lesz ennyi, az 10 ekm-es!
A Norvégoknál is van internet?
Vagy még mindíg itthon vagy? Nem úgy volt, hogy egy bő hónapra megszabadulunk Tőled?
Mikor indultok? (Elfelejtettem a dátumot
)
Olajaztam, lánckenőztem (
), lekapcsolva gurultam csöndben, semmi. Egy agyas hondás mondta, hogy néha villanik a lámpám, biztos testel
Ja
testel, az enyém
A kupplung kar nyomogatja néha a fénykürtöt
a PMR gomb miatt!
Keréknyomás.... szóval vacakoltam, átnézés címén....
Kicsit azért dicsekszem is .Végre kaptam pénteken az egyik jó ismerősöm közreműködésével (ő volt a nagyfaluban) egy új plexit és páramentesítő szilikonos lencsét a bukómra.Nincs többé karc és párás tekintet
Imádom a Nolant.Mindent lehet hozzá kapni.
, ami kb. annyi mint a komplett blokk(feltéve ha nem néztem be valamit a szegényes német tudásommal). Mellesleg lenne ismerős aki szokott kijárni németbe autó alkatrészért, egy kis kitérőt talán tenne a kedvemért, így a posta költség el van felejtve.(Valamelyik gyorsfutár szolgálat nem jönne ki olcsóbban mint a posta? Pl. TNT,DHL.)
Teljesen tudományos.Ha láncom lenne akkor én is így tennék.Én ennyi idő alatt lecserélem a kardán lehajtásban az olajat , kiszedem a szimeringeket, O gyűrűket, bemegyek alkatrészért Veszprémbe és vissza, utána összerakom és nem kell állítanom semmit.Fut mint a gepárd (no nem a gazella után!) Ja és ezt tíz évente és 70 ezer kilóméter után
Ha Te azt mondod a műszaki-szaki , hogy "mintha" akkor nyugodtan jöhetsz szerintem.Abba a "mintha"-ba lehet, hogy a gumid melegben való suhogását hallod.Nézz rá lógás ügyben és a tengely rögzítésére.
ha nincs löttyenése.Én a múltkori nagy eső után már le sem mostam és nem is fogom, csak a verseny után.
Amire behozod a blokkot, az a drága! Az út! Akkor már inkább kpl. motor! Neked is azt ajánlom!
. Idomot nem ad el (egyben) esetleg? Hasonló áron érdekelne a dolog
Ki a blokk, azt be a blokk..
Jóccakát!
Mondjuk igencsak extravagáns a vas. Sztem.
Egyéb. Van valakinek sejtése, mitől rezeg be valamivel 4e fölött a telses fejidomom, villástól, anyámkínjástó? Nem vészes, csak kissé zavaró. 5e környékére kisímul.