)
Mindegy, jól járt vele a bajai srác.
Múltkor volt szerencsém kipróbálni egyet. Azzal ki lehet motorozni a világból!
Kényelmes, kezes, a szélvédő plexi akár menet közben is állítható egy gombnyomással, lehet rá pakolni, az utasnak is bőven van hely. A nagy dög kinézete ellenére városban is kényelmesen, könnyedén el lehet lavírozni vele. Ha nyerek a lottón tuti veszek egyet...
Ha ragaszkodsz a Yamihoz és a kényelem/pakolhatóság is számít akkor inkább FJR mint Fazer.
Nem tudom. Nézelődgetek, és most nem a péztárca a szempont.
Ez nekem új!
hosszas magammal valo tanacskozas utan en is arra jutottam (mikor meg akar csak gondolati szinten is erdekelhetett
) hogy 1200 bandit, vagy 1000 fazer. (amint latom ez is egy FZS1000)
)
Még hogy lepukkant!
Milyen lehet a szép? Nem sokat láttam Veszprémben vagy környékén.Térben és időben nem kereszteztük egymást.Tegnap reggel viszont egy XJ 600 suhant velem szembe Veszprém határában a 8-as úton.Olyasmi volt a színhatás, mint Kilajsanyi.
A válaszai a következők voltak: Elektromos problémák, kényelmetlen üléspozíció túrán, hangos váltó.
Én azért mondtam neki, hogy szeretnék egy olyan piszok kényelmetlen Bömössel lecsavarni egy szezonban 10ezret. Nem vagyunk egyformák és nem egy az emberek igénye sem.
A legnagyobb baj az eszetlen súlyával van, ami át is jön. És nem annyira erős ez a 100Le verzió. A 130 talán jobb. Viszont a fószer annyira felhúzta a kormánylengés csillapítót, hogy a kormányzás kétkezi meló lett és motorozás közben semmit nem mutat az útról. Azthiszem fosik, mert egyszer a Danuviája beszitált. Ennek ellenére lehetett vele menni. Viszont a hajtóműből iszonyat zajok ugráltak ki.
)
... hmmm ... pedig be jó vón
Vigyázz Magadra Erdélyben ... bár azt tartja egy mondás, hogy "csalánba ..."
De azért csak óvatosan, mert nem tudom, hogy változott-e odakinn a közlekedési morál, de régen az agyontaposós volt a divat