. Elmentem egy korlátlant csinálni, mondván: nincs kedvem egy- két év múlva újra erre pénzt és időt fordítani. Az oktatóm rutin pályán végig motoroztatott MZ- n, majd 125- ösön, majd 250- es Hondán, majd jött az 500-as CBF. Szépen kigyakoroltatta az egyre nagyobbakat. Talán 1-2 órával vettem többet az előírtnál. Aztán vettem egy 250- es Suzuki Gsxr-t. Valahogy az 500- as után nem éreztem magam jól a kis gépen, az első szél megdobált, ráadásul 130 kg- ját nagyon kis instabilnak éreztem. Újra úgy közlekedtem, mintha segédmotoron ülnék. Már nek akartam motorozni. Aztán megvettem az XJ- t, és most imádom. 200 km- t mentem vele, amikor haza vittem (ilyen messze mentem érte). Nagyobb motoron is lehet lassabban menni, mint amit tud, viszont nem kell annyira tartanom a szellőktől.
Csak pár kilóval vagyok nehezebb (4), és nem okoz gondot a motor súlya. Mondjuk tologatni, emelgetni még nem nagyon akartam.
Tanulok vele jobban motorozni, minden 1000 km után biztosabbnak érzem magam. Még soha nem próbáltam ki, ha nagyon meghúzom, mit tud, de majd annak is eljön az ideje, ha már több km-t mentünk együtt. Egy normális oktatóval meg lehet csinálni a korlátlant is egyszerre, és nem szabad vérszemet kapni.
Had irigykedjek picccikét
A nnyi gondom van vele,hogy ha elengedem a kormányt, beszitál az eleje de érdekes 2személyel nyugodtan el lehet engedni semmi gond.Télen majd kicserélem bennük az oilt ,remélhetőleg megoldja ezt a problémám,mert a centírozás nem sokat segített a problémán .
.
Nem eccerű ez az élet!
Az hogy nem szolnak hozzá... hát ez van...
Sajnos nem tudok zöld ágra vergődni a XJ750D-el :(( 3 hónapja van lassan a motorvárosnál és ők is a vállukat vonogatják. Így arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy eladom. Alkatrésznek ajánlom. Szerkezetileg jkó állapotban van. Esztétikailag nem az igazi. Gyújtás baja van. Hol van szikra, hol nincs. Ha érdekel valakit, kérem jelezze.
Hamarosan felteszem a valamelyik hirdetési portálra is.
Üdv
Feri