Meddig lesztek oda? A Kék túrára hazajöttök? Én tegnap voltam Egerben, sajnos csak kocsival, de hamarosan a mocival is meglátogatom a környéket.
Még egy "bolyongós" fedezd fel Hazánkat útba is beneveznék.Ezeken agyalok majd télen.Idénre már csak rövidebb kiruccanás férhet bele.
Gurulgatsz? Vagy csak a melóba? (Tudom hogy Osztrákban voltál. Azon kívűl!)
Egy teljes hét családi pihi volt a csendes és igen szép Tisza-tó
.Mindenkinek csak ajánlani tudom a környéket.Nagyon baráti szállásárak és nyugodt helyek.Ha valaki egy kicsit pörgősebb életre vágyik, akkor Abádszalókot ajánlom, ha pedig nyugodtabb helyen lenne, akkor Tiszafüredet.
) Az az emlegetett persely a teleszkóp csúszógyűrűje, az egyik a szimering alatt (3.22), a másik a szár végén (9.28). Szerintem ha ezek lotyognak, az nem jó omen. A magyar ztakon meg igenis 25-35 ekm-nél cerélni kéne. Mondjuk nem esik szét, de bizonytalan a működése. Apropó egy dilettáns ötlet: Esetleg el lehet forgatni a szárakat némi javulás elérése végett.
Mégse ugyanott csúszik tolyásra.
Milyen csúszóperselyre gondolsz amúgy?
egy része. Amúgy meg ha a szárak nincsenek rendesen megvezetve, símán adódhat ilyesmi. A csúszóperselyre gondolok. (Olcsóbb rendberakni, mint drága gumit venni kipróbára)
Egy kis segitséget kérnék tőletek.Mi a véleményetek egy 1982-es xj650-ről.Úgy motorikusan,mint futóműileg.És még egy fontos dolog lenne,ami nekem feltűnt.Az elképzelhető hogy ezeknél a tipusoknál kétféle hátsó kerék méret lehetett?Mert amit én néztem ,ha jól emlékszem 18 as volt,ami meg nekem tetszene, az ettől kissebb.Talán 16-os, de nem biztos.Ha valakinek lenne eladó hátsó felnije,vagy tudna valahol egy helyet ahol fellelehető ilyesmi,azt szivesen venném.Előre is köszönöm a hozzászólásokakat.