Talán maláj lányokkal lepded meg magad?:D De hidd el nem csak neked szar én 2hete mozgásképtelen vagyok mert a bal lábam visszér miatt műtve lett... de az izmaim mivel igen edzett volt a lábam,begyulladtak a sok kitépkedett ér miatt és mikor fájnak megint a legjobban? Hát szentestén Pedig már 4 napja bot nélkül meg tudtam állni és most ismét kell a bot...
Szóval majd nyáron elfelejtsük ezeket :) Kicsit kiugrik az ember csapatni és a szar egyből jobb lesz
Én most is kimennék kerülni egyet mert 10ºC van csak a hiba az egészben hogy nem tudnám megtartani a lovat na meg váltani sem :/
Azért ha van alkalmad kerülj egyet és meséld el milyen :D :/
Nekem az idei év, életem legszarabb éve volt. Tegnap is nagy ordítással végződött a szenteste. Még most is ideges vagyok és sörkúrával próbálom gyógyítani magam.
Úgy hogy Boldog Karácsonyt!
Végre valaki nem néz rám furcsán amikor azt mondom, hogy leműbőrözöm az idomot. Meglátjuk milyen lesz. Az biztos hogy a naptól védeni kell. Képeket dobok.
Az a műbőrös téma nem lehet rosz ;) Ha kész van akkor képet rakj fel! Kìváncsi vagyok rá hogy hogy néz ki :D Én pl karbonozom majd egyes alkatrészeim :D 3M domborfólia :D
Semmi. Be van dobozolva. Tavasszal idomjavítás. Úgy döntöttem, nem fényezem, hanem műbőrrel vonom be. Lehet hogy szokatlan, de már unom hogy repedezik mindenhol az idom. Ráadásul jól is fog kinézni és nem sérül annyira.
xD Kellemes lehetett zolit ott látni a levegőszűrőben :D Nekem most szunnyad a gép... kedden műtik a lábom szal időm nem lesz csinálni de már legalább annyit elértem hogy a 61-es csatlakozócső helyén 50-es saváló van :D De vennem kell egy dobot mert a bekötőcsövet ìgy nem tudom legyártani :D A duplakipuffanós álom meg várat magára nyárig ... addigra lesz meg a saját awi hegesztőm ... szal nagyvonalakban ennyi nálad ?
Megnyugodtam. Én egy női bokaharisnyát tettem rá és csodálkoztam miért nem megy a gép. Azért tettem ezt, mert felnyomta az agyamat amikor a frissen vásárolt légszűrőn figyelt egy döglégy.
Csao! Valaki nem tud esetleg tömìtéskészletet olcsón? :D Relatìv olcsón... tehát 50000-nél kevesebbért :D Nálam már szét van szedve a kicsike,várom a műszerfalat mert még mindig nem jött meg 1,5hónap alatt :D
FZR fórumon nagyban ment az emelés egy időben,ha megkérdezed őket biztos mondják a tutit. Az biztos,hogy kutyacsontot cserélgettek,és brutálisan meg lehet emelni a hátulját.
El is felejtettem mondani hogy a segédvázat megvágom az alsó pontnál és feljebb lesz emelve a segge! Persze nem divatbuziságból hanem hogy a páromnak is kényelmes legyen meg nekem is ugyanis én kereken 2m vagyok párom meg 175 ... megkapja majd a 2000-es R1 hàtsó lábtartóit ès úgy már kényelmes lesz neki a pozicio. nekem meg egy versenylábtartó lesz meg az ülés kiszivacsozva ;) Ha minden igaz akkor a Kozsó is megjön a héten ès kezdődik a buli :D Úgyhiszem télen nem unatkozom majd :D
Az én esetemben egy kicsit többről van szó, így a 2x50000 nagyon alulmarad a motor árához képest :) A dupla kipuffantó meg olyan vtr-esen lenne rajta :) Vannak amúgy ebay-en 80e ft-ért kipuffantó rendszerek 4-2-1 megoldással és sokan erre verik.. szal nem lehet annyira rossz ugyanakkor az exupb.szás eltűnik a rendszerből és még kisebb lesz a súlya 7 kg-val :D én meg csak a méreteit keresem :D mert meg tudom csinálni magamnak :D
Szóval majd nyáron elfelejtsük ezeket :) Kicsit kiugrik az ember csapatni és a szar egyből jobb lesz
Én most is kimennék kerülni egyet mert 10ºC van csak a hiba az egészben hogy nem tudnám megtartani a lovat na meg váltani sem :/
Azért ha van alkalmad kerülj egyet és meséld el milyen :D :/