, de még 5,5 lityit se fogyasztott most és 900 km után olajfogyás még nem észlelhető, persze 5-6 ezer fölé nem szoktam pörgetni mert nem volt minek.
Örülnék neki, úgyis te fertőztél meg, mega a Thunderace-d, ezzel a jóindulatú motoros kórral.........
, meg amúgy is csípem a búrádat.......
Egyébként meg hibátlan a moci!
Akit érdekel jelezzen mindenképp mert áprilisig tuti elkel.
Ma voltam fékpadi mérésen...háát elég meggyőző volt.Lett beletéve egy "kütyü" is ami az 1,2,3 fokozatból kiveszi a tiltást így 100LE helyett ebben a 3 fokozatban is leadja a 165Le-t.Brutál lett!
előtte éveket nyomultam Mz-vel!
Soha nem gondoltam volna hogy 1,5 év múlva gixxerem lesz úgy hogy azalatt a 1,5 év alatt 2db 1000-es motor is megfordult a kezem ügyében..
1L fogyasztásnál sajnos nem sokat ér a sűrűbb olaj.A gyári szervízkönyv szerint 20W-40 olaj való bele, de mivel az olajak is fejlődtek a 20W-50 talán a legjobb választás.Kalkuláljátok be a 20W-s olaj azáltal hogy sűrűbb 65-70fok alatt ne nagyon induljatok el vele.Rendesen át kell melegíteni,viszont ha átmelegedett nagyobb teljesítmény mellett illetve városi araszolgatásban amikor a víz 100fok körül mozog optimálisabb kenést biztosít mint a 10W-s társaik.