Macskások délután Cicidella!
Úgyhogy most fasza, bár a jövő 7en meg kezdhetek tanulni az államvizsgára
Na de El...supermoto..hutlen lettel
nem eleg hogy 9 ev utani szakitason vagyok tul,meg te is hutlenkedsz
nem tom mi johet meg...jo hogy nem a chopperesek kozze mesz mar....na nem akarom oket bantani ..havernak is honda shadowja van...azt legalabb le tudom donteni labtartoig
,különben is a kulagép most dugta meg a stikler mamáját az amerikai pitében
Mar csak valami tesztnapban bizok.
mit gondolsz a gummáról frenky? most sokkal jobban kanyarodik csak nem tudom mitől afutómű állítástól vagy a gummától.
Fél lityi sétáló János megittam meg Sprite sört és kellő képpen elfáradtam csak hamar véget ért a buli, bár lehet, hogy folytatom még az éccaka csak reggel korán kelés mert indulunk. Lent is alszunk majd indulás haza szombat reggel, de asszem az is kerülővel (ha nem akkor pálya de nem várom meg a többieket
).
Na nagy Csöcs mindenkinek ... széles utat, sok csajt, tapadós gummát, 50Celsiust meg minden amit csak akartok...
viszont a feszítgetéssel vigyázni,mert bár pályán tök jó a feszes futómű,utcán kifejezetten hátrány,sokkal jobban csuszik,ezt tapasztalatbol mondom,de másokkal is konzultáltam már erröl és ők is ezt mondták.
en is mindig a maganyba burkolozok itt a sotet ejszakaban ,hideg kis nappalimban a kanapen aludva...vagyakozva hogy talan holnap nem esik es tudok menni egy kicsit a melo elott
Majd talan holnap nagyobb forgalom lesz itt
legyen este mit olvasni.
A csoper nem is motor csak ugy van
http://www.youtube.com/watch?v...