Rögtön holnap érkezik a Husqvarna újdonsága, amiről egyelőre igencsak szűkszavúan nyilatkoztak a tervezők. Persze a marketingosztály ezúttal is kitett magáért, és a hangzatos „Járd a saját utad!”, illetve „Ahová kevesen jutottak el...” beharangozóval tette nyilvánvalóvá, hogy egy kalandmotorról van szó. Innen már nem nehéz kitalálni, hogy az új Norden 901 lesz a főszereplő – már alig várjuk, hogy „élőben” lássuk!

husqvarna-suzuki-honda-harley-leleplezesek-28866
Husqvarna Norden 901
A holnapi Husky-leleplezés után, pénteken érkezik a Busa, amit már láttunk, de még mindig nem tudjuk, hogy köbcentinöveléssel, változó szelepvezérléssel vagy mindkettő bevetésével sikerült elérnie a Sólyomnak az áhított Euro 5-minősítést.

Klasszikus Honda és Harley enduró a láthatáron

Pontosan két hét múlva, február 16-án hull le a lepel a Honda újdonságáról, mely nem más, mint az újragondolt klasszikus, a CB350. Mivel tavaly már többször pletykáltak A2-es, café racer és scrambler stílusú Hondákról, jó eséllyel azokat takarja a sejtelmes kép, így rögtön két újdonsággal bővülhet a japánok választéka. Azt pedig már csak remélni tudjuk, hogy lesz belőle Euro 5-ös változat, s így Európában is boltokba kerülhet...
husqvarna-suzuki-honda-harley-leleplezesek-28865
Az érkező Honda CB350. Néhány fényképen első rendszámtartó tűnik fel a modellen, s ebből erősen gyanítható, hogy főként ázsiai piacra készül a motor
Végül február 22-én leplezik le a Harley-Davidson talán leginkább meghökkentő modelljét – ha nem számítjuk ide a LiveWire-t –, ami nem más, mint a megannyi beharangozón látott Harley-Davidson Pan America. Az 1250 köbcentis kalandmotor egyértelműen az R 1250 GS trónjára pályázik, bár látva, hogy a japán és európai vetélytársak is évek óta próbálják letaszítani a királyt, borítékolható, hogy nem lesz könnyű dolga a milwaukee-i endurónak.
husqvarna-suzuki-honda-harley-leleplezesek-28864
Két hét múlva minden kiderül az új Harley-Davidsonról
Lám, ha más nem, ennyi előnye volt az elmaradt kiállításoknak: máskor novemberben, két nap alatt ellövik az összes puskaport a gyárak, és egymást túllicitálva óránként leplezik le a motorokat, így viszont minden hétre jut egy-egy érdekesség a 2021-es választékból.
Végül pedig egy egészen friss videó, amiből már pontosan kiderül, miként is fest az új Hayabusa az első és második kiadással összevetve. A fenti klipben már tényleg minden részletet láthatunk, azaz tényleg csak a műszaki adatok hiányoznak az összképhez.