Ezzel ne gyere, hogy a tükrödet leviszi a rendszám nélküli robogós. Hány esetben húz el adatai hátrahagyása nélkül az autós aki a másik autóját lezúzza, meghúzza? A nejem autójának tükrét is biztos egy megátalkodott robogós törte le a parkolóban, ugye?
Hol láttál Te a járdán 60-l robogó robogóst? Érdekes, Én még nem láttam.
van egy ismerősöm,a fia(aki amúgy 14éves)megrögzött motoros....de hát semmire sincs jogosítványa
és semmiből se tanul...
a rendőrök szinte naponta elkapják....az apja fizeti a 30-60ezer ft-okat...
közben el is tiltották már évekre....én pl.sosem értettem meg,hogy miért kell kockáztatni....a rendőrök amúgy is rá vannak szállva a pénzbeszedésre,úgyis elkapnak hamar.
ez a 125 rendszám nélkül meg amúgy sem érthető számomra...már csak ebben a topicban leírtuk 40szer,hogy kár próbálkozni,mert erre meg különösen rá vannak izgulva a rendőrök.jön a jó idő,gyűlik nekik a pénz....
nem érdemes kockáztatni...
A nagy test nem mindig nagy élvezet.
Végszó: Nem éri meg kockáztatni.
Bármit le lehet vizsgáztatni ma is, kilométerek tízezreit lehet megtenni jogosítvány nélkül, bármilyen bódító szer befolyása alatt lehet vezetni. Épp csak többe kerül, mint eddig, de ez a kenyérrel és a vajjal is így van.
vagy a lóvét tolják, h ilyeneket írjál
A haverod papírja elég kevés adattal rendelkezik eszerint, nem okvetlenül hamis.
ha csak simán megtévesztették ki lehet magyarázni
de akkor úgy kell kinéznie mint egy 50esnek úgy kell mennie mint egy 50esnek stbstb
ami ugye nemigen fog helytállni mert kurvára nem úgy megy mint egy 50es......
amúgy nem tudom megérteni az egészet mert pl egy rendszámos dt125 3 kiló egy rendszám nélküli meg 2