Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi volt?csak az overál?mert nekem is kéne?gerincvédöt még pluszba?erre nem gonoltam volna?igy h van az a pup a hatadon nem eleg?annyira nem konyítok hozza azert kerdem :)
Nem tom de nem mondial az tuti. Akartam olyat is nézni csak épp nem volt... nekem még gerincvédőt kéne vennem...
neked milyen börruhád van?én a Shox Mondial-t néztem ki magamnak...
reggel le napközbe jó kis motorozás du meg vissza pestre egyébként igazad van pedig jó lenne....
jah csak kell valami szállás... egy 100asba le merném fogadni h odafele valaki lerohad
sztem egyszer le kellene jönnötök a mecsekbe csapatni nyáron vagy valamikor kurva jó....magyarhertelend-pécsi tó,mánfa-pécs(mecsekpihenö) ezek kurva jók!esetleg még felmehetünk a hegyipalyara is :)
Lóri gyere msn-be :)
egy kosz is megteszi :) magad ura vagy foleg ha 2t-d van
nagyon szépen köszönöm uram
edzés?mit sportolsz?
yayaya
oks amjd meglátjuk... de lényeg h a motor megvan
csütörtökön biztos hogy nem mek edzésre, kedd és a csüt nekem mindig ami foglalt de amúgy ráérek....
ok!
pénteken mondjuk elutazom, de hátha csütörtökön már mehetünk egy lightos kört...
yaya kész a mocc elvileg, de csak hétfőn tom kipróbálni. őőő az a baj hogy bőrrucim még nincs de szerintem jövőhéten meglessz, aztán mehetünk
Na! Hallom JAMAL kész a moci. Chris te? és akkor hétfő délután valahol egy lightosat nyomhatnánk...
HEllo!Tudnátok segíteni nekem??A Motoromat szeretném tuningolni!Borsod megye környékén hol lehet rendelni cuccokat?
nem nagy cucc pár 1000 Ft de nekem is ki kell cserélni nah meg a láncszett kell és akkor tipp-topp nah meg kinéztem magamnak egy Shox Mondial ruhát és akkor mehet aminek itt a mecsekbe mennie kell
Hol lehet ilyen motorokat testközelből megnézni? Nagyon megcsodálnék már egyet élőben.
én is annak a cseréjén gondolkozom mert mintha kicsit már foyna ki belőle a cucc... vagy csak ha nagyon nagyon picit az nem baj?
teleszkópszimeringet bonyolult kicserélni?
ezt megfogalmaztam ám
italmondo-nak van email címe mert én az oldalon nem találtam,mert találtam gyári lánckerekeket meg láncot hozzá és szeretnék kérni egy árajánlatot