Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. elfelejtettem bekapcsolni az értesítéseket a bejegyzésemhez és ki is ment a fejemből,m hogy ide is írtam.
Sajnálatos módon a legyártotatott égéstér fedő elég silány minőségű lett, de kb 1 órát így is pöfögött a motor, videóm van róla. Viszont a továbbiakban nem akarok ezzel foglalkozni, ha valakit esetleg érdekelne megvételre a motor az acs.gabesz84@gmail.com címen jelezze. Maga a motor egyben van, megvan hozzá minden idom, alkatrész. Pár apróságot leszámítva teljesen menetkész. Lámpák, indexek, visszajelzők működnek (km óra spirál kell), lánc lánckerekek jó állapotúak, fékek jók (hátsó fékmunkahengerbe kell membrán), az ülés szakadt, de a szivacsozás ép. Önindítót kell bele még, de tolásra egy fordulatra beröffent. Meg persze az említett égéstér fedél. Nem bontom meg, csak egyben eladó. Én 150-re gondoltam, ha valakit érdekel.
Ez van, pajtas. Nem lehet mondani, hogy rajtunk mult. :)
Hmm... látom, ez is neked (blackiex) meg nekem is fontosabb volt, mint a kérdezőnek...
Miért nem lep meg?...
közben rákérdeztem a csávónál, 230€-ra tartja az egész hóbelevancot. Gondolom, olyan 200-ért el lehet hozni tőle...
Ha segít a dolog, én itt lakom nem messze a hirdetés helyétől. Nem mondom, hogy holnapra hazajuttatom, de ha kell,megbeszéljük és megveszem, hazaküldöm (1-2 héten belül) a kollégának.
https://www.ebay-kleinanzeigen...

Mondjuk innen még nem vettem semmit, csak a "rendes" e-bayről, de vagy olyan vacak helyzetben (öreg is, olasz is, ritka is), hogy lehet megérné regisztrálni és tárgyalni az emberrel. Sok sokert!
Sziasztok. Páromnak sikerült szerezni tanuló motornak egy Cagiva Cocis-t. Namármost jelenleg nem üzemképes, kellene rá a hengerfejbe az égéstér felső része, lehet olyat még kapni valahol? OEM számot sikerült találnom (cagiva - 800068846 - head, cylinder) de sokra nem mentem vele. Esetleg aki tett ilyen blokkra 70-es hengert, mi ment rá? Cagiva cocis-prima-supercity elvileg ugyan az, de hogy pontosan milyen blokk van ezekben, nem sikerült rájönnöm.
Üdv érdeklődnék hogy esetleg a cagiva primából nem maradt valami alkatrészed.
szia Ivadék. Érdeklődnék esetleg a cagiva primából nem maradt valami alkatrészed.
nem tudja esetleg valaki a cagiva prima pontos dugattyu méretét
Helló Ivadék. Érdeklődnék hogy a cagivából már nem maradt esetleg semmid. motorikus alkatrész.
Sziasztok! Láttam sokan keresnek itt cagiva alkatrészt, így hát én is leírom a bánatom.
Cagiva w4 (50ccm)hez keresek 6-os váltót, alapból 3 as van benne, de úgy láttam hogy ugyanaz a blokk öntvénye mint a super citynek. (ebbe biztos vagyok, csak leirom ha valaki rám tudna cáfolni). Ha valakinek lenne elfekvőben és el is adná azt megköszönném.
Email:matya2004@gmail.com
Tel:06306924922
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Ilyen alkatrész amire a váltó rudazat gömbcsuklója csatlakozik van esetleg valakinek elfekvőben? A csatolt képen pirossal jelöltem. Köszi!
Hali mindenkinek az lenne a nagy kérdés hogy Cagiva primahoz keresek gáz és kuplung bowdent van esetleg típus azonos vele vagy esetleg honnan tudnék szerezni? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Cagiva Prima 50 önindítót keresek komplett! Köszi, Attila
Szia, kis fogaskerék ami az önindító tengelyére megy, érdekelne, ha megvan még. Köszi, Zoli
Sziasztok ha valakit erdekelnek. Cagiva super city 50/75 blokk alkatreszek?
Szia! A kuplung lamellák elkeltek már?
Kis segitséget kérnék cagiva super city 50-hez honnan tudok alkatrészt vásárolni? Konkrétan vízszivattýú fogaskerékre lenne szükségem
Kuplungkar van bowdennel együtt!
Szia!Üléstakaró idom meg van még?
Szia! Nem tudom aktuális e még, de a Minarelli RV blokk gyári önindítója megegyezik vele, a pajzs és a bendix kivételével. Az áttételezés kompatibilis. De ha veszel bontottat, arra figyelj, hogy az RV-re rámegy az AM6 önindítója is. Itt már lehetnek hazudások.
Szevasztok segítség kellene hoztak javításra egy cagiva super sity 50-est infó kellene hogy a teleszkópba menyi olaj kell száranként ha valakinek infója van küldjön üzenetet vagy hívjon :06706322983 köszönöm.
Szia.
Olyan kis fogaskereket honnan tudok szerezni?
Sziasztok.
Nemréguben sikerült vasarolnom egy cagiva prima nevezetű méregzsákot.
Viszont nem tökéletes még.
Magasabb fordulaton dadog.
És nem jó az önindító.
(az előző tulaj sikeresen ledaráltatta benne a kis fogaskereket... :(,)
Szeretném a segítségeteket kérni.
Honnan tudok beszerezni önindítót vagy abba való fogaskereket?
Valamint mik a helyes karbi beállítások?
Segítséget előre is köszönöm.