Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lacinak
Bocs , nem voltam gépnél mire ideértem addigra meg kiléptél! Holnap megyek felétek délután 4 után, ha gondolod el is viszem magammal!
99es Cr-125
voltam nyirádon az időmérőn meg a szabadedzésen, nyomok be képeket...
faisst hol versenyzik? nyírádon?
amikor utoljára voltam 30k hozzászólás körül jártatok
Hát igen rég jártál erre!
Jó estét mindenkinek!
gondoltam beköszönök, olyan rég jártam már erre
aha értem....ádibácsi amit mondtál,hogy faist tud ipone olajat aszem 2ezerért,az jo minöségü? és nekem is 2ezerért tudna
Szeva spy14!Még egy darabig cr 125-össel fogom nyomni nem tudom meddig nekem nagyon bejön!A következö egy 4 ütemü lesz majd ha lesz annyi lovém hogy a javitását is tudjam fizetni már mint a blokknak mert ugye nagyobb a költsége!
Nekem tökéletesen megfelel ZSOLTI! Majd még 1eztetünk!
Hát jol eltudom adni a gépet akkor eladom! Meg lehet h lenne 1 25-ös TM ismeröstöl ami non patent talán 20ora van benn össze vissz csak nem biztos h most eladják lehet h csak tavasszal
cskány...pista te meddig szeretnél a cr-el nyomulni,és meddig követkewzö géped is huszonöcsi lesz?
R.Zsolti elötte milyen géped volt?
Köszi Pista!
Ici, ötér a két liter?
mentem volna edzésre tegnap ,de dolgoztam:(
ma voltam délelőtt.
Na Faisst már biztos befejezte a versenyt!
Szeva Ici!eladod ezt a zsir gépet?Ha az enyém lenne tuti nem adnám el!
Zoozee - ról tud valaki valamit ? rég láttam fenn fórumon és skyp-on is
mit akarsz helyette?
Szeva gonzo
én lehetséges h 700 körül odaadnám az én cr-emet. most van benne kb 4 üzemora full generál ota (dugo hajtokar csapágyak szimmeringek...) ha érdekel irj
Szeva drgonzo!Látom cr-t akarsz venni!Nekem is az van és nagyon megvagyok elégedve vele!96-ossal kezdtem nagyon jo gép volt most egy 2001-el nyomatom hu ez meg azután egy állom!Nekem nagyon bejön a cr!
Grat a géphez R.Zsolti!
Üdv mindenkinek!Senki sehol?
Gerle!

Te milyen különbséget érzel a cr és a yz között?

Melyiknek mi az elönye a másikkal szemben?

jöhet privátban is: dr...gonzo@freemail.hu
570 körül lesz amit nézek, 2003 as, elég fittül néz ki képen. max 600 000.-ig.