Szeva spy14!Még egy darabig cr 125-össel fogom nyomni nem tudom meddig nekem nagyon bejön!A következö egy 4 ütemü lesz majd ha lesz annyi lovém hogy a javitását is tudjam fizetni már mint a blokknak mert ugye nagyobb a költsége!
Nekem tökéletesen megfelel ZSOLTI! Majd még 1eztetünk!
Hát jol eltudom adni a gépet akkor eladom! Meg lehet h lenne 1 25-ös TM ismeröstöl ami non patent talán 20ora van benn össze vissz csak nem biztos h most eladják lehet h csak tavasszal
Szeva gonzo
én lehetséges h 700 körül odaadnám az én cr-emet. most van benne kb 4 üzemora full generál ota (dugo hajtokar csapágyak szimmeringek...) ha érdekel irj
Szeva drgonzo!Látom cr-t akarsz venni!Nekem is az van és nagyon megvagyok elégedve vele!96-ossal kezdtem nagyon jo gép volt most egy 2001-el nyomatom hu ez meg azután egy állom!Nekem nagyon bejön a cr!
gondoltam beköszönök, olyan rég jártam már erre
Hát jol eltudom adni a gépet akkor eladom! Meg lehet h lenne 1 25-ös TM ismeröstöl ami non patent talán 20ora van benn össze vissz csak nem biztos h most eladják lehet h csak tavasszal
mentem volna edzésre tegnap ,de dolgoztam:(
ma voltam délelőtt.
én lehetséges h 700 körül odaadnám az én cr-emet. most van benne kb 4 üzemora full generál ota (dugo hajtokar csapágyak szimmeringek...) ha érdekel irj
Te milyen különbséget érzel a cr és a yz között?
Melyiknek mi az elönye a másikkal szemben?
jöhet privátban is: dr...gonzo@freemail.hu