Csö emberek . Zakóztam ma egy 700-as Raptorral egy nagyot fölborultam rendesen soha többé nem megyek quaddal az tuti nem az én világom . Készitettem ma uj vidit nemsokára fent lesz rajta a quad is.
fejtsétek már ki ezt a kuplung mentes dolgot! hogy váltasz vissza? meg ilyenek? Azt vágom, hogy a ladát elvezetem kuplung nélkül, de a mocit is ellehet? ott milyen fordulatra kell pörgetni?
pont forditva nem? azért egy 250es cross gépen nem vészes ha elszál a kuplnug,amugyse nagyon kell használni,föleg versenyen a féket viszont annál inkább
Képzeljétek! Összerakták a motoromat! De nem forog rendesen a cucc. Nem csak a kihajtás tengely hajlott el, hanem az azt meghajó fogaskereket tartó tengely is. Állítólag ezen van a kuplung is. Nagyon vicces 3 napja szenvednek vele. Már soha nem lesz motorom bazmeg!
De lelább összedobtam magamnak egy BMX-et haro mirra váz, meg truvativ luftalarm hajótmű, és faja kerekek. Mentem vele dirtelni, már egész jól megszoktam.
Na mára ennyi jók legyetek, hajnalban kelek, menni kell melózni!
zsír volt....de nem izgultam egyáltalán..ezen én is megdöbbentem...pedig azt hittem hogy tkre parázni fogok...de semmi
gecijó volt
bratyóm csinált 400 képet..minnyá teszek fel párat
cső skacok
na most értem haza
első futamon elég tré volt..kb az 4. körben elestem..és tőből letört a fékkarom..szalé nem tudtam befejezni a futamont
sikerült vennem kart 2ropiért..fetettük..aztán már fasza volt
2. futamra összejött egy 12. hely....de tré volt mert véletlen nekimentem a rajtgépnek és bentragadtam.nem csapódott le...de első kanyarban utolértem őket..szal nem volt annyira vészes
szal a lényeg hogy asszem 17 ből sikerült egy 12. helyet összeszednem...nekem tetszett a verseny zsír volt..csak alig éleg ugy elfáradtam...azért igy más motorozni mint ha csak kimegyünk fótra motorozgatni....
a bal kezemet nem éreztem az uccsó két körben mert annyira elzsibbadt...
de zsír volt..következő futam április 29(szülinapom) Kőszárhegy
de ez is hozzá tartozik a tapasztalat szerzéshez
Amúgymeg BIG RISZPEKT! Jóvoltá faszkalap!
De lelább összedobtam magamnak egy BMX-et haro mirra váz, meg truvativ luftalarm hajótmű, és faja kerekek. Mentem vele dirtelni, már egész jól megszoktam.
Na mára ennyi jók legyetek, hajnalban kelek, menni kell melózni!
gecijó volt
bratyóm csinált 400 képet..minnyá teszek fel párat
na most értem haza
első futamon elég tré volt..kb az 4. körben elestem..és tőből letört a fékkarom..szalé nem tudtam befejezni a futamont
sikerült vennem kart 2ropiért..fetettük..aztán már fasza volt
2. futamra összejött egy 12. hely....de tré volt mert véletlen nekimentem a rajtgépnek és bentragadtam.nem csapódott le...de első kanyarban utolértem őket..szal nem volt annyira vészes
szal a lényeg hogy asszem 17 ből sikerült egy 12. helyet összeszednem...nekem tetszett a verseny zsír volt..csak alig éleg ugy elfáradtam...azért igy más motorozni mint ha csak kimegyünk fótra motorozgatni....
a bal kezemet nem éreztem az uccsó két körben mert annyira elzsibbadt...
de zsír volt..következő futam április 29(szülinapom) Kőszárhegy