1.150-1.2 körül
hát nemhülyeség...ezek után akkor alap hogy 450est veszek...csak hát ugye ki kell fogni egy jót...
most van egy honda..hitelezhető meg mindent..kérdeztem hogy motort beszámítanak e..mondták hogy ja de írjam le milyen a gép...
voltem ma gézánál
kérdezgettem egy szerelőt a 450esekről
aztmondta hogy kurvanagy hülyeség az a 40 óránkénti full generál....
elég hb kb 2 évente cserélsz benne dugót meg szelepeket...ja és lehet bele venni vas szelepeket,ami tovább bírja mint a titán és ez kb 70 ropi
70-100 óránként kell egy gyürű meg egy vez.lánc csere..és ennyi
mondta hogy a yamaha birja a legtovább...de modnta hogy ezt nem azért mondja mert yamahát árúl...hanem a tapasztalatok miatt...
beálitod a digitálisat vagy a telódat olyan üzemmódra, hogy önkióldó, és 30 mp.... és akkor próbálkozhacc.... de ha most lejössz papkeszire ( pestől 120 km) akkor én lefotózlak
motor még nincs gratulációk később...de azért köszönöm a jókívánságokat pár éjszakát még alszom nélküle ....de ktm-es ruhák meg ilyesmik rajtrakészen.............
nem kell félni szerintem lesz benne km............eddig se ez volt a baj, hogy nem volt üzemóra ....repül bele a q....a anyját, ami még nem is lenne baj csak ez rengeteg pénzbe kerül ........
na mindegy remélem gánton már ott lesz a seggem alatt
amit viszont még nem sikerült megvennem a csizma .......ha tudtok valahol ,vagy láttatok ilyen alpinestarst szóljatok lécci.....köszönöm
szal tartósabb...
ezt is mondta még
hát nemhülyeség...ezek után akkor alap hogy 450est veszek...csak hát ugye ki kell fogni egy jót...
most van egy honda..hitelezhető meg mindent..kérdeztem hogy motort beszámítanak e..mondták hogy ja de írjam le milyen a gép...
kérdezgettem egy szerelőt a 450esekről
aztmondta hogy kurvanagy hülyeség az a 40 óránkénti full generál....
elég hb kb 2 évente cserélsz benne dugót meg szelepeket...ja és lehet bele venni vas szelepeket,ami tovább bírja mint a titán és ez kb 70 ropi
70-100 óránként kell egy gyürű meg egy vez.lánc csere..és ennyi
mondta hogy a yamaha birja a legtovább...de modnta hogy ezt nem azért mondja mert yamahát árúl...hanem a tapasztalatok miatt...
nem kell félni szerintem lesz benne km............eddig se ez volt a baj, hogy nem volt üzemóra ....repül bele a q....a anyját, ami még nem is lenne baj csak ez rengeteg pénzbe kerül ........
na mindegy remélem gánton már ott lesz a seggem alatt
amit viszont még nem sikerült megvennem a csizma .......ha tudtok valahol ,vagy láttatok ilyen alpinestarst szóljatok lécci.....köszönöm