Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bim! mennyiért vetted a masinát, és gondolom most csavarokra szeded a gépet, és teljesen felujítva akarod majd használni. Mennyi pénzede lesz?
amugy kicsit irigyellek, mert ha kész lesz ,az tutkó, h pöpec lesz, sokan fognak rá irigykedve nézni!
Úgy látom kedves sportmotor.hu tisztogtást végez, mert megint a műjereknek hajtja a malmot.
Ez van fiuk, a negatív diszkrimináció! Azért mert mi nem a flasztert koptatjuk, és gyönyörű szép fényképalbumot csinálunk a topic lakóinak, akkor már rögtön tenni kell ellenünk. Olyan ez mint a kommunizus!
üdv neked is ellisa!
Üdv crossördögök ...
különben én most nagyon optimista vagyok , mert megerősitetem a vázat , ma elkészült a homokszorás , jövőhéten megy rá a szin. Szóval alakulgatunk , ja és természetessen qrwa jó a banda akik segítenek mindenben .
üdv a láncvezetöt és koptatót nem szeretném megvenni hanem esztergálom. Természetessen ha megkapom a méretét.
uhhh bazdmeg az szar az én gépemmel sem lehet most motorozni vagyis lehetne csakhát olyan fura hangokat ad,hogy besem merem inditani most egy jo szerelö keresésén vagyok
csá....bimbike szerintem láncvezetö részeit hülyeség bontoban venni parillánál pl a láncvezetö 1500ft és a görgök sem lehetnek olyan vészes árba
Ma elég szar lett a napom!Meghalt a vasam!Henger dugo nyekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Üdv mindenkinek!
érdekel még a lánckoptató görgők mérete átmérőben .
üdv mindenkinek! Tudnátok adni nekem jó bontókat szeretnék pár alkatrészt venni a motoromra. (cr 250-1990)
[hexa :) bec6]
ez mija fasz?
300-400
hmm...mintha töröltek volna egy pár100 hsz-t...
kb 3-4 at
pangáás
karesz
komooly
Most ennyi megyek ezt a pályturó traktort megyek javitani este vissza jövök.Ez nem fenyegetés!