Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél nagyobbat mert ezt már mindíg csak széttéped
még az sem.... van egy haverom aki németből hoz mocikat..... nem tom mennyire legálisan...d e nem is érdekel mondtam neki hogy szedje a lábát és intézze a mocim
és tuti már hogy 25ös?
HONDA CR125R még nem tom milyen évjárat de aluvázas lesz az tuti..... ahogy megvettem szét is szedem át is nézem egy éjjszaka alatt....
fakkkkkk.... még 1 HÓNAP ÉS LESZ EGY KIRÁLY MOCIM
én már nem fogalkozom annyira vele.. haverom elvitte Faisst szerelőjéhez a Zolihoz.... merthogy én most foglalkozzak az érettségivel... de már megcsináltam volna mert kedden megjött volna az alkatrész.... és kábé most enne haza a fene a pályáról
kiszedem a villaszárat is..... az keményebbb
csütörtökön vitték el a dt t... a cr meg itt áll... és max rollerezni tok vele
általában ilyesmik szoktak lenni ...de látni kellene
szemed viszont rossz az biztos ha nem folytak a könnyeid menj orvoshoz !
Szatyinával vigyázni kell engem egy DT gyujtáselektronokával vágott át csak 25.000-be került...és nem volt jó
ja és azt a FASZT is megverem aki összerakta..... mert ugye haverom nem bízott bennem mert én úgyis szarul rakom össze.,...... ennyit a szakértőkről................................ azt is megverem.... itt van 2 utcára
mióta nincs motorod?
nincs motorom már 48 órája ÉS 2 PERCE
mondom ha összeakadok a szatyinával azt nem éli túl mert beleállítom a fejébe a tengelyét..... a lábával
nincs motorom már 48 órája
azt hogy?
robooooooot, má 3adszor irod ugyan azt!
ne tegyél tönkre ....hát a múltkor neked volt eltörve a lánckeréktengelyed is !...nem?
hihetetlen , hogy ennyi idő alatt tengelyek amik jóformán sose szoktak eltörni amúgy a te lovadban kétszer egymás után eltörnek ...
gondolatébresztő mindenesetre ...lehet valami utángyártott maszek tengelyekkel állunk szemben?

hát nincs szerencséd az viszont biztos
Még egy kérdés zoozee!Mi volt a baja vagy mitöl ment szará?A powernél a hengerbol kitöröt egy darab meg a dogot is ott huzta meg ez mitöl van?Mert a szerelö azt mondta hogy 98%-ban ez történik!Igaz ez?Ja meg megszorult a blokk de rá 20 percre már kézzel tudtam forgatni a gyujtásrésznél a fötengelyt!Utána szétszetem és majdnem sirva fakadtam amikor megláttam a dugot meg a hengert!