még az sem.... van egy haverom aki németből hoz mocikat..... nem tom mennyire legálisan...d e nem is érdekel mondtam neki hogy szedje a lábát és intézze a mocim
én már nem fogalkozom annyira vele.. haverom elvitte Faisst szerelőjéhez a Zolihoz.... merthogy én most foglalkozzak az érettségivel... de már megcsináltam volna mert kedden megjött volna az alkatrész.... és kábé most enne haza a fene a pályáról
ja és azt a FASZT is megverem aki összerakta..... mert ugye haverom nem bízott bennem mert én úgyis szarul rakom össze.,...... ennyit a szakértőkről................................ azt is megverem.... itt van 2 utcára
ne tegyél tönkre ....hát a múltkor neked volt eltörve a lánckeréktengelyed is !...nem?
hihetetlen , hogy ennyi idő alatt tengelyek amik jóformán sose szoktak eltörni amúgy a te lovadban kétszer egymás után eltörnek ...
gondolatébresztő mindenesetre ...lehet valami utángyártott maszek tengelyekkel állunk szemben?
Még egy kérdés zoozee!Mi volt a baja vagy mitöl ment szará?A powernél a hengerbol kitöröt egy darab meg a dogot is ott huzta meg ez mitöl van?Mert a szerelö azt mondta hogy 98%-ban ez történik!Igaz ez?Ja meg megszorult a blokk de rá 20 percre már kézzel tudtam forgatni a gyujtásrésznél a fötengelyt!Utána szétszetem és majdnem sirva fakadtam amikor megláttam a dugot meg a hengert!
szemed viszont rossz az biztos ha nem folytak a könnyeid
hihetetlen , hogy ennyi idő alatt tengelyek amik jóformán sose szoktak eltörni amúgy a te lovadban kétszer egymás után eltörnek ...
gondolatébresztő mindenesetre ...lehet valami utángyártott maszek tengelyekkel állunk szemben?
hát nincs szerencséd az viszont biztos