Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz gyuri.Aszonynak van ha érdekel akkor megüzleteljük
Szevasz pista máma már nem dolgozom végeztem
Üdv mindenkinek!Szeva Laci mi a pálya?Gondolom dolgozol ezerel !Hu én most nagyon beteg vagyok lehet hogy tegnap nem kellet volna annyit inno m?
én nem megyek...minek? nem jár érte pénz inkább megyek motorozni te Zéé,hol kapok olcsón harisnyát? nincs esetleg neked elfekvőben otthon egy?
Barátokkal kirándultunk egyet.....annyi motorost volt mint az állaz....akkor bántam meg,hogy én hülye itt sétálgatok ahelyett ,hogy motorra ülnék
néztem ..jók azon a simsonon már többször megakadt a tekintetem , olyan mintha oldalkocsis lenne első villanásra
mi volt esztergomban ? vagy titkos ?
Uraim voltak már locsolkodni?
Erőt-Egészséget! új képek az adatlapomon
szevasztok
nem mentetek locsolni? most itt az alkalom sok pénzt összelocsolnátok és vennétek új motort !
Reggelt
Sztem az RMC-be a leg olcsobb!
Jó reggelt srácok! Segítsetek plz...ki hol vett és mennyiért teló harisnyát? Fehérnél 5ezer azt sokallom,mintha Gábor vett volna rmcben 3ért...Valaki tud mondani olyan helyet ahol kapok 3-4 körül? nem kell nekem ilyen nagyon pro yamahás 5-6ezerért
csá, énis nemsokáig bírtam, holnapra jó locsolást meg mindent!
Cső!Megyek aludni!
hát remélem azért találok majd egy jóállapotút
Sajnos az enyémről lemaradtál!Aki megvette nagyon szerencsés,ugyanis á-tol z-ig fel volt újitva,és mindössze 3 holapig hasznéltam,bár akkoriba nem volt tul sok időm!
akkor király , arra gondoltam hogy nyáron beszerzek egyet ha sikerül találni egy jót!
Csak a szelep hézagra nagyon érzékeny!
Kb 35 paci,de viszont nagyon nyomatékos!Mindenhol elmentem ahol a tőbbieknek sikerült erősebb moccal!
endúrózásra gondoltam, csak asszongyák gyengécske, de sztem nem lehet annyira gáz
Rőviden...endurozni nagyon jó!Crossra...hát nem jó a futómű!
láttam adatlapodon hogy 350es dr-rel kezdted! mondanál róla pár szót milyen moci volt?
Kősz!Az közel van...lehet , hogy jelenlétünkel emeljük az esemény fényét!
esztergom enduro
semmi különösből, csak most jöttem géphez