Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja én is ezt akkartam mondani hogy alkatrészt nehezen fogsz találni hozzá!
hát nézegettem ezt a stewart srácot ahogy motorozik ...hát 100% , hogy földönkívüli a srác !
régi kaki..megveszed olcsóért...aztán ha beszarik,a gatyádat is ráköltöd..ha egyáltalán találsz hozzá alkatrészt
miert?meg lehet vele nagyon szivni?mondjuk regi olasz4t...nem olcso mulatsag
ne vegyél régi huskyt!
hello
motort akarok venni,csak még nem tudom h milyet is kene. en egy husqvarna te 350-410esre gondoltam. nem tudnatok vmit mondani rola? en egy olyan 96-97est akarok venni(vagyis arra lesz penzem ) ami sztem ebben a kategoriaban eleg olcso(olyan 350-400)csak nem tom h mennyire szervizigenyes megbizhato stb szoval akinek van ilyenje/vagy ismeri az mondjom már letszives rola vmit vagy esetleg mit erdemes venni ebbe na kategoriaban?
na ki húsvétoltátok magatokat ? nesztek itt egy nyuszi
nekem sincs lovam de lesz
na meek fagyizni... utánna meg bedobok 1-2 sört ha már sánta a ló....
csőgáz mindenkinek...

most jöttem meg a közeli erdőböl....
Jó kis program volt, foci bográcsozás, dumálás stb ... hulla vagyok
kipuff dob nélkül még lehet menni , telók nélkül gázosabb
már nagyon elegem van...széthullott a kipum...szétszedtem...iszta olaj minden...oké,nem para....geci nagy lyuk az egyik csövön,azért fúj ki..kettétört a kipu vége,amit beleteszek,mondjuk nem para,mer beleteszem és belefeszül...vhogy összeraktam...de hát ááá faszom...már unom az állandó szopást....
van ilyen nyereményjáték a tv ben hogy nyersz egy balatoni hétvégét +100ropi költöpénzt
tegnap full készek voltunk(most is) és nyomatták a tévében..errre mondtma hogy én az első motoros boltban vennék egy kipuffrendszert a motorra és hazajönnék
Unatkoztam mer ma nem vót csapatás a cimbora meg felfénképelt tessenek megnézni!
Legjobb tojásfesték micsoda? a rúzs
Mindenkinek Kellemes Húsvétot ...sok piros tojást+nyuszilányt
siki topik ez jó!
átugrok a mythyx topikba is mindjárt firkálni
ÜDVÖZLÖK mindenkit a SIKI topicban!
Bocsesz laca, jól vagyunk!

Mindig motorokat nézegetünk ha sétállunk,he he!

Lehet mégis enyim a srác, "csak hülyültem" TUTIRA TUDOM HOGY AZ ENYIM!
ja
na kilocsoltuk magunkat
énis ugy hallotam hogy kurva olcsok a mocik ott
tépd le róla! amúgy olaszban van 1 husky sm 610 99es 650magyar pénzbe megállna rendszámmal...ki akarok menni olaszba
Ez a sok ivás nem vezet jóra egyáltalán.