hello
motort akarok venni,csak még nem tudom h milyet is kene. en egy husqvarna te 350-410esre gondoltam. nem tudnatok vmit mondani rola? en egy olyan 96-97est akarok venni(vagyis arra lesz penzem ) ami sztem ebben a kategoriaban eleg olcso(olyan 350-400)csak nem tom h mennyire szervizigenyes megbizhato stb szoval akinek van ilyenje/vagy ismeri az mondjom már letszives rola vmit vagy esetleg mit erdemes venni ebbe na kategoriaban?
már nagyon elegem van...széthullott a kipum...szétszedtem...iszta olaj minden...oké,nem para....geci nagy lyuk az egyik csövön,azért fúj ki..kettétört a kipu vége,amit beleteszek,mondjuk nem para,mer beleteszem és belefeszül...vhogy összeraktam...de hát ááá faszom...már unom az állandó szopást....
van ilyen nyereményjáték a tv ben hogy nyersz egy balatoni hétvégét +100ropi költöpénzt
tegnap full készek voltunk(most is) és nyomatták a tévében..errre mondtma hogy én az első motoros boltban vennék egy kipuffrendszert a motorra és hazajönnék
motort akarok venni,csak még nem tudom h milyet is kene. en egy husqvarna te 350-410esre gondoltam. nem tudnatok vmit mondani rola?
most jöttem meg a közeli erdőböl....
Jó kis program volt, foci bográcsozás, dumálás stb ... hulla vagyok
tegnap full készek voltunk(most is) és nyomatták a tévében..errre mondtma hogy én az első motoros boltban vennék egy kipuffrendszert a motorra és hazajönnék
átugrok a mythyx topikba is mindjárt firkálni
Mindig motorokat nézegetünk ha sétállunk,he he!
Lehet mégis enyim a srác, "csak hülyültem" TUTIRA TUDOM HOGY AZ ENYIM!