Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor jó
de van
Látom itt nincs senki
Na szerezzünk a DT-re vevőt!
ez van, márcsak pár scanelt kép menthet meg.... hidd el ha én beindulok 125 cross ügyben.....egyedül irok anyit hogy sokat
moderátorok széjjel....a topikot ...már nem ír ide senki mert kitörlik sőt lehet bemásolják a májereknek ! éppenhogy elsők lettünk mert ügye elsők vagyunk toronymagasan a sok kitörölt hsz-szel együtt/ a robothozzászólásokat nem is számolva mert anélkül is megvan/ és vége is az endurocross topiknak !
...hihi...nem tudom... a nagyot szeretjük
jók a képek

az figyeltem , miért van az , hogy a csajok mindíg ilyen nagy "csövekbe" kapaszkodnak?
Nya egyet rolam is
még szép h motorral
de ugye motorral, és nem a céjerikszel?
Hellosztok ma 240km es tura....Mátra- Szlovákia -Hollókő....3-on haza Gyöngyösnek kira volt nagyon
puszta szerencse, hogy külsőre is ők ketten jönnek be igazándiból.... monnyuk tény és faló hogy a tyutyukibol a 96osokat osztják anyiért mint a hondábol meg a yamibol a 94 körülit...yamahák tán a legdrágábbak....
tudom pofátlanság kissé(nagyon), de ha egyszer végképp ráérsz, megtennéd nekem hogy levadászod a az 1992es 4.havi Motor Revüt, mert abba ugy fest volt vmiféle 125ös öszevisza hasonlitó teszt.. és hogy elérjem a pofátlanság tetejét a 1994es januári(1) számban volt jézé teszt
nem nagyon ....akkortájt szerintem jobban dominált a honda ...yamaha előny a többiekkel szembe talán a suzuki volt akkoriban a legnagyobb hátrányban
hát erről volt egy sejtésem, egy aszem minden motorra igaz lehet....
de a kérdés hogy volt-e vmelyiknek vmi típus hiba....váltó? váz repedezés?stb...
végülis annyi ami fontos , hogy nem voltak azok rossz motorok mindent tudtak azok is már / persze finomodtak azóta a dolgok / de lényegében azok már jó lovak csak kár , hogy idős koruk miatt leharcoltak lehetenek már amiket találni lehet .
ezért ez a legfontosabb , hogy jó állapotút vegyél !
értem, sajnos anyira nem sürget az idő, megköszönném, ha be scannelnél majd pár 94 körüli crossrol kis irományt jézé, céjerr, kájiksz esetlegse erem....vagy ha van bármiféle személyes tapasztalat hogy melyiket miért, vagy miért nem, azt is szívessen olvasom
az a baj , hogy szívesen bescannelném neked a 94-es 25-ös jézét ha az az áldozat.....de később mert össze kell dugnom a kábeleket...mert most vettem egy új nyomtatót és az összekuszált kábeleket széjjeltéptem és még nem volt időm kigubancolni !
játszik az ember minden féle gondolattal ugye....igen, úgy néz ki, a kérdés csak a mikor....
első körbe elkéne adni végre a DT-t, aztán jöhet a többi....lehet felhivok pár embert kiváncsibol nem-e akarnak egy crm-et cserébe meg kis pénzt....de ez valoszínűtlen....
csaknem olyat veszel?
jaja láttam!
tudnál nekem mesélni pár szót a 94 környéki 125ös crossokról általánosságban, és eseteleg a jézéről? milyen power van benne und so weiter, und so weiter......
igen most jöttem..... csak egy rossz gas gas-ra alkudozok a másik topikba