Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egyik a normális féktárcsa /igaz ez egy hátsó de mindegy/ a másik amibe a piros pontok vannak az az úszó........./de pl. a gyárinál azok a szegecsek fém színűek úgyhogy ne a szegecs színére menj /
Hali!
Nincs valakinek eladó YZ-je?
mennyi az ára ?
de az mindegy mert pl. crosspályán meg az sx a jobb és mindegy meddig tart
ja, de nem annyiért!
hőj.... akartok yz 125 t venni?
Szerintem egy EXC tartósabb pl egy 250 es 2t be
hát az sx a crossmotrokat jelöli az exc meg az endurókat az sm eg a superotyókat

a ktm-nél
Mi baja van a cr ednek ?
Hát ja
most nézem hogy a jézéden nincs túl nagy fogaskerék hátul
most e ktm sx és exc között mi a különbség?
Jók azok de én inkább már endúrót vennék
már 3 napja nincs működő motorom
már 3 napja nincs működő motorom
nem tom én azt hallottam hogy a 426 os egy fos
Szasz mindenkinek
NEM.... a jó kis D.I.D. felnieim nem adom... meg ha megjönnek a cuccok akkor már nem kell sok ahhoz hogy újra menjek
A kipufogot tudom!csak a többire vagyok kiváncsi!most lehet hülyének nézel de az az uszoágyas hogy néz ki? Más esetleg? amit szemmel lehet látni?
A leg tutibb megoldás ha felírod a váz és motorszámot(Akár bediktáltatod telefonon) és felkeresed Fehér Gézát(Yamaha Fehér) ö a számok alapján meg tudja mondani az évjáratot,meg amit csak akarsz.
Ha a motort 02-esnek hirdetik,abban biztos lehetsz hogy az első féktárcsa már úszóágyas,és a kipufja (dob végén nem cső van hanem kúpos)is olyan mint a mostaniaké.
Hi!
Yzf et akarok venni!
Valaki megtudja mondani nekem, hogy hogyan tudok rájönni arra ha egy 400 asra 426 idomai vannak rátéve?Nem akarok 400 at venni
miért lenne az? max az aszfaltot szántod fel
csak káros az egészseggedre....izé egészségedre