Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész éjjel. Vezetem a műszakot. Nehogy nekem itt valami bajt csináljanak a népek!
Most? Vagy reggel? Mi vérvörös istennyilát?
Én meg melózok, ha valakit érdekel....
Brunyálni voltam, ha ez bárkit érdekel. Meg kéne bontani egy sört....
jó éjt - és jó reggelt

én megyek aludni, mert holnap "taxi"-zok - csáztok
nagy a pangás.......
fürödni voltam..
nanemá alszotok?
Jóccakát
értem..na én léptem szasztok jó8
Permomentán a gépen nem találok. De nem is kell sztem
az adatlapodon szereplő képen kivül más kép nincs a motorodrol?(nikk)
Kábé hét-nyolc lityiből elvagyok egész délután... Ez alig több mint 10 lityi százon.... enduróban lószar
most leszek sutyerák2,nikk bácsi ha igénybe van véve a gépállatod,akkor száz.ezer.méteren hány liter benzint szürcsöl be?
egy idöben énis 250es crosson voltam......mert milyen erös,meg hogy megy stb..
de mostmár nem ez dominál plusz én endurozom 90%ban-okosabbnak tartom egy enduro motorkerékpár használatát
Sőt... megb@szom a segglyukát
bocs spy.... kihagyhatatlan volt....
közérdekü:aki mégegyszer megszopatja a forum lakokat ezzel a szar kattintos pöccsel kilesz tagadva
kabbe a károm tövg valaki meg volt olyan köcsög,és azt modnta,hogy ha nyomom végig az entert akkor elmulik azt hogyne bejött vagy 30 kénytelen voltam ujrainditani
CSAK lóvé kérdése, mi is lesz az
én majd vmi 250 crosst tervezek....
Sztem egy könnyen kezelhető paripa, jó nyomatékkal. Ha azt is nézem, mennyiért vettem, akkor meg nincs miről beszélni
ja amugy itt láttam rmxről infókat
Csak akkor a nemlétező zsebedben kell magaddal vinned az olajat. Sztem jobb a tartályban. Volt egy RD Yamahám, szintén különolajzás, soha semmi baja nem volt
bejön nagyon az rmx.csak lenne rá alkalom,hogy kiprobáljak egyet mert igazán akkor tudnám eldönteni,hogy a fenekem alá engedném vagy sem