Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem akkor is 125cmm az yz a videon ádi
Énis aszt néztem
most nézem a 250 es cr eket.. megszaporodtak... 5kilóból már lehet egész jót venni.. már csak 150 k hiányzik
bazzeg ekkora kipuffot
nekem holnap lesz próba, mondjuk menni megy csak még egyet mekell csináljak. és vége
Akkor azért cicomázták a Csévi pályát is?Sok kis táblát láttam a határban de reménykedtem hogy crossverseny lesz
nekem már megvolt a próba.... és rájöttem hogy továbbra se fogok tanulni és gyakorloni mert megy
szeva hol voltatok versenyt nezzni?
kezdem már unni sok geci matek érettségi feladatsort.........
csak kitudta magát dumálni
helló!
huhh az nemlehetett semmi, verseny közben szegényt!
ez szopás.
Full szabályosan enduroval.
Azt nem néztem hogy a rendszám fenn-e volt meg a lámpa éget e de akkor is bameg.
Versenyben volt.......
crossmotorral?
Hi!

Rohadt szemét mocskos cigó rendőrök elkaptak 1 versenyzőt. Full szabályosan ment az OMV-nél lévő kereszteződésben a szarháziak mégis sziréna be azt utána. Először megpróbált a szeméttelep felé meglógni de végül a kijáratnál elkapták.....
meg mitcsináljon az ember ilyen időbem motor nélkül...... csak anyám kocsija van itt a ház előtt.... gondoltam is rá hogy elugrok egy körre... de szar mert 4 kereke van
nem akarok csoki lenni, de egy kis d vitamin nem árt.....
hugomnak a legjobb... neki alapból barna a bőre.... szal 2 percre kimegy a napra már van színe
már befejeztem... jó vót
esztergomba ill. a környékbeli falukközti erdő/mező
ádi itt vagy nem napozni? ...igy hogy lexel szép barnabőrűűű ...én tegnap szereztem egy kis szép színt a testemnek
esztergom nem?
hol volt enduro verseny?
szeva!

enduroversenyen voltunk...........igaz csak nézőként de az is valami !