Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszont neked is!
gyerekek én lépek ...jó éjt mert már leragadt rég a szemem!
De ha nem lehet használni a mezőt,csak nem tudunk átrepülni a bányáig!Sokan pedig Cross moccal nyomják arrol pedig max számlája lehet,kőzút tehát kilőve!
Polgármesteri szinten másképp tárgyalnak egymással,jó lenne ha a muttid megtudna valamit ezzel kapcsolatban!Nagyon hálás lenne az ősszes motoros akinek lehetősége lenne legálisan üzni ezt a sportot!
ok.....tudakolózok...
de bonyolult kérdés, figy atis, nem tudom merre mentetek, de benyakuttal szembe van egy marha nagy placc, vanott vmi étterem féleség is asszem , szerintem ott lehet parkolnyi
Légyszives küldj egy mailt a szanto@freemail.hu-ra ha megtudtál valamit!Kösz!
jah hm.. hát nem tom gánti polgmestert nem ismeri mivel messze van, emg mittom én nem kistérségünkhöz tartozik, de hát ugy tudoma gántiak nagy tiltakozására mentek msot is kia rend éber őrei
na jo8... mentem
Magyarul,szabaddá tenéke a bányába vezető főldútat?
A bánya területén a motorozás tiltott vagy nem?!És,hogy hozzájárulnának e ahoz,hogy ott a bánya közelében lehessen parkolni?Természetesen a kőrnyéken levő tájvédelmi terület tabu lenne a motorosok számára!
de ha rendben vannak papirok, akkor nem cseszegetnek, mondjuk az ilyen spy félék lehet rá piszkálnának...
nekem mutim polgármester, mi a kérdés?
Marad a rendszám és a futó!Nem megyek tőbbé Gántra lábon!
tegnapi 18:31 kori hozzászolásom:
úugy hallottam egy 600 xt-s srácot vágtak meg, mert természetvédelmi területen ment, meg a blokkrol vagy vázről le volt csiszolva a száma....
a másik akit elkaptak , na neki meg nem volt jogsija asszem....
de érdekes, mert mi nem rég voltunk lennt, kb 1 hete.... és ott voltak más mocisok is, akik beszeltek a kintt álló rendőrőkkel, és azt mondták, hogy a bányába mehetünk, cask ott a környéken a hegyekbe ne, meg mezőn ne mert azt nem szeretik....de nem is igazoltattak akkor senkit, inkább az autosokat állitgatták félre.....
Valaki aki Fejér megyei lakos utánna járhatna a dolognak a helyi önkormányzatnál!
Hali Pixu,én ugy hallottam hogy a bányába szabad motorozni,csak a körülötte lévő erdőkbe és a mezőn a benyakut fele nem!Te mit tudsz erről?
ja kösszi mostmár jobban elvagyok... ma már voltam suliba is, meg szombaton reményeim szerint motor
ja nem ugy van, hogy be kell menni földutona bányáig, és már vki tolt keresztbe két nagy földkupacot... de nem vész emrt én is át dörgetek rajta, cak ésszel haverom az egyiknek nagyobb lendülettel ment, szarul is ment rá, aztana tul oldalon keresztbe van téve egy villanyoszlop, és nem tudta kikerülni, jol megütötte magát, nem esett el, csak eldőlt....
jobbulást!
jah, pangás van, arcüreg gyulladás, két hete nem ültem mocin :(, de ja hétvégén razia volt gánton....
2347
felkergetnek a mumusra ...és utánamjönnek vagy megvárják míg megüdösödök odafent ?
szia pixu!...mi van gánton ? mit hallani felétek ?
csőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő