Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csana hol rendelted azt a tépőzárast?
nyócér.
Csá!Rendeltem ma hátra új gumit naon zsír lessz Mitas C-06 Kb:6-7ropi lesz
Ja meg vettem telóharist (B-star) tök zsír bár ez tépőzáras így legalább könnyeb le/föl rakni...3ezret megért...
Na most akkor nem mondod meg, hogy melyik nyert?
Genes,mennyiért? Ez kb6-8 ropi!
Hát ha itt kérdezed meg, akkor bizti a honda CR!
Hy all ti mire fogadnátok 200 méteren gyorsulásba egy Audi 4.2-es Quatrora vagy egy Honda cr 125-re de a honda fel van huzva végsebesség kb 160 a gyerek kunmadarason versenyzik és utcai gumik vannak rajta?
szasztok mi a helyzet?
Egyértelműen kocsi!
vonóhoroggal
Például egy AROt. .
ja vmi dodge 8000 ccm es motorral..... de akkó má veszek mellé egy benzinkutat is
egy platós terepjáró amire felfér a crossmotor...ennyi
már válaszoltál is magadnak, 600assal se tudod cipelni, igaz mozgékonyabb vagy vele pesten
250 es tuti hogy lesz... de kéne vmi járkálni.... a bkv n kívül.. azzal nem tom cipelni a moccot pályákra
NEKEM Most a cr melett a nagy dilemmám az auto vs 600 as enduro
van 1 szép husky sm 2000res 480ba állna meg,de jelenleg van 800 ftom,eladnám rxet 4-430 körül...nem vagyok előrébb...majd nyári meló összejön 1 kis pénz,kis rxet is lehet elpasszolom és akkor neki állok gondolkodni remélem ...
93
Xlzx az Rx-ed milyen évjáratú?
há igen sajnos a pénztelenség ittis uralkodik
ma hívtak érte.... de nem adom el...nem tudnék mit venni helyette,köt a jogsi....igazság szerint gyári supermotot szeretnék,de ami van az 5kiló körül lenne,rx elmenne mondjuk 4 körül...és sehol nem vagyok
Hy spy sztem cross motort nem olyan gyakori bontóban találni! De a felni meg nem egy olcsó mulatság
!
jah és láttam h hirdeted a moccod ...nagyobbraváltás ?
ok ...és ez mitis takar?...jóminőség ?
jah,motorex minőség
Hella!
Hallot valaki a Fuchs oilról ?