biztos hülyének néztek(de én nem vágom)más motor felnije(pl cr 125 stb..) nem jo bele?lnem az a lényeg,hogy a mérete megegyezzen és kész,vagy a lánckerék felfogatása is más stb...
Gemes a ződnek sajnos nincs blokk a moccodhoz de az oil szivattyu azr mondják,hogy megegyezik a KLR-ével,az viszont van Potom lovéjér! Csak ki kellene szerelni,hogy őssze lehessen hasonlitani!
2 évet állt...konkrétan mindent ellenőrzünk...ami nem megy azt meg majd szerelő..fogyasztásról nem tudom mondani semmit...1órát mentem vele tegnap este...de elég komoly gép
grat,kicsit irigy vagyok,de hát nekem ez van....ma hívtak érte...http://motor.hu/motor_vpage.js... ezt kéne megvenni helyette 5be megállna rendszámmal....hát nem tudom,rx max 450ért menne el..na mind1,megtartom,nyáron meló,még jobban megcsinálom aztán nagyon nagyon büszke leszek magamra
Csá Sutyi!
Mennyit eszik? hogyan fogaszt? városban ,terepen, utcán, földúton, siratófalon, pocsolyában, kroszpályán,aszfaltpályán,hóban, és dugóban.
Lécci precízem válaszolj mand szép sorjában
Amúgy jó újra látni, mi ujság van veled? nagyon el voltál tűnve
Kép csak tegnap 11órai van telóvukval...most szét van szerelve szóval majd valamikor a jövőhéten lesz kép.
Terepnek meg nincs vége csak olyan jó áron volt, hogy meg kellett venni .
Néhányszor dolgom lesz ott a kevély-ek környékén,lehet azokon motorozni?,nincs ott vmi természetvédelmi zóna?
Olvastam a motorom manualjában hogy az USA Erdei szolgálata is használja és szikrafogó vagy mi a rák van a kipuffra szerelve,nálunk ez biztos nem divat,nem is tom milyen motorokkal nyomják az erdei rendőrök vagy mik nálunk
Mennyit eszik? hogyan fogaszt? városban ,terepen, utcán, földúton, siratófalon, pocsolyában, kroszpályán,aszfaltpályán,hóban, és dugóban.
Lécci precízem válaszolj mand szép sorjában
Amúgy jó újra látni, mi ujság van veled? nagyon el voltál tűnve
Terepnek meg nincs vége csak olyan jó áron volt, hogy meg kellett venni
Terepnek vége?
Megvan az új gépállat.Aprilia Mx 125(2004 7. havi)
Olvastam a motorom manualjában hogy az USA Erdei szolgálata is használja és szikrafogó vagy mi a rák van a kipuffra szerelve,nálunk ez biztos nem divat,nem is tom milyen motorokkal nyomják az erdei rendőrök vagy mik nálunk
http://www.ingyenfilmek.hu/fil...