de leszűkült a kör már régebben ktm 525 exc -re. ebből most van vadiúj factory félretéve a boltba nekem
de van egy olyan verzió , hogy rendszámos kell és emiatt lehet inkább egy alighasználtat veszek mert azt 2 millióból megúszom ha viszont a vadiúj factoryt helyezem forgalomba akkor 2.5-be áll meg és azt viszont már sokallom egy szemétrakás ólommadár ktm-ért!
csak az a gáz..hogy akkor kezdhetik elölről a fejlesztéseket...350 fejlesztés...2t ujra fejlesztése stb...akkor milyen kötségcsökkenésről beszélnek itt...csak ennyi a baj...amugy meg jó...
de a 350es is szétkurja apályát...mert szarrá fogják tuningolni..az kurvaélet hogy abból is kihoznak 60 pacit...
igazuk van...az mx2 es tuning 250esek ugy mennek mint a széria 450...de az hogy az mx2 ben meg széria 250essel kéne menni...az nemhiszem hogy tetszene a versenyzőknek...na emg az hogy kötelező a 2ütem...pfff...nemvéletlenül váltottak 4t re....
Miért kérded hogy ismeri-e valaki?
Amúgy ismerem.Mégpedig annyira,hogy idéntől a mi(Fair-Play)egyesületünknek gyűjti a pontokat,és nem a Farkas S.E.-nek.
pilisen ment az állomáson közel a sínhez,zenét halgatott és nem halotta hogy jön a vonat...válltáska volt rajta,elkapta a vonat a táskáját,elrántotta és a vállpánt széhúzta a gerincét....
de leszűkült a kör már régebben ktm 525 exc -re. ebből most van vadiúj factory félretéve a boltba nekem
de van egy olyan verzió , hogy rendszámos kell és emiatt lehet inkább egy alighasználtat veszek mert azt 2 millióból megúszom ha viszont a vadiúj factoryt helyezem forgalomba akkor 2.5-be áll meg és azt viszont már sokallom egy szemétrakás ólommadár ktm-ért!
de a 350es is szétkurja apályát...mert szarrá fogják tuningolni..az kurvaélet hogy abból is kihoznak 60 pacit...
én most veszk egy rendes 4T-t széjjelmotorozom és utána visszaállok a jó öreg 2T-re!
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6125&cat
Éljen a 2ütem!
Amúgy ismerem.Mégpedig annyira,hogy idéntől a mi(Fair-Play)egyesületünknek gyűjti a pontokat,és nem a Farkas S.E.-nek.
ez van sajna... na de be happy