Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszik jézét ?
nekem meg már nagyon kéne egy 450es hogy szétbaszhassam apályákat...
háááát már magam se tudom .......

de leszűkült a kör már régebben ktm 525 exc -re. ebből most van vadiúj factory félretéve a boltba nekem
de van egy olyan verzió , hogy rendszámos kell és emiatt lehet inkább egy alighasználtat veszek mert azt 2 millióból megúszom ha viszont a vadiúj factoryt helyezem forgalomba akkor 2.5-be áll meg és azt viszont már sokallom egy szemétrakás ólommadár ktm-ért!
minden szétkúrja apályát...
ténl zoozee , neked milyen paripád is lesz
majd megszorítják őket , hogy 350-es jáwa blokkot használhatnak csak és az nem szedi szét a pályát
de azt se mondja már senki hogy 250 2T nem turja szét a pályát
csak az a gáz..hogy akkor kezdhetik elölről a fejlesztéseket...350 fejlesztés...2t ujra fejlesztése stb...akkor milyen kötségcsökkenésről beszélnek itt...csak ennyi a baj...amugy meg jó...
de a 350es is szétkurja apályát...mert szarrá fogják tuningolni..az kurvaélet hogy abból is kihoznak 60 pacit...
jó is a 4T
51566 2315
rájönnek majd a végére mi a jó !
én most veszk egy rendes 4T-t széjjelmotorozom és utána visszaállok a jó öreg 2T-re!
igazuk van...az mx2 es tuning 250esek ugy mennek mint a széria 450...de az hogy az mx2 ben meg széria 250essel kéne menni...az nemhiszem hogy tetszene a versenyzőknek...na emg az hogy kötelező a 2ütem...pfff...nemvéletlenül váltottak 4t re....
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6125&cat
Éljen a 2ütem!
Bazze Faisst tiszta Presser vagy
Miért kérded hogy ismeri-e valaki?
Amúgy ismerem.Mégpedig annyira,hogy idéntől a mi(Fair-Play)egyesületünknek gyűjti a pontokat,és nem a Farkas S.E.-nek.
rohadna meg aki ellopja más motorját vagy akármit....
az szép..honnan lopták el?
Sziasztok a képen látható CR 250 (2db) mindegyiket ellopták ha valaki hallott olcsó alkatrészt vagy esetleg ráismer ezekre szóljon.
Részvétem!
suliban unatkozván..
annyira nem volt közeli haver...de azért fura érzés,hogy már nincs..
ez van sajna... na de be happy
köszi mindenkinek..
pilisen ment az állomáson közel a sínhez,zenét halgatott és nem halotta hogy jön a vonat...válltáska volt rajta,elkapta a vonat a táskáját,elrántotta és a vállpánt széhúzta a gerincét....