Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bobby525 virágokat fényképez .....mondta hogy a köcsög motorosok kikaparják a virágokat!
5 perc és jővők!
De ezt akkor kapom le amikor akarom Pl: Cross verseny vagy hasonló......
Meglepődne azthiszem...
Asszem holnap meek keresek egy buvárt és csinálok neki újnélkűli ruhát.
Azt majd hüvelyezni kell,aztán minden dugó cserekor furás!
Oké.
Nekem nagy problémák még nem voltak vele.......A hűtőt sikerült már kinyírnom rajta , talán az a leg sérülékenyebb cucc rajta.Még a kormány az amiből érdemes 1 kicsit jobb minőségőt,erősebbet venni .
Majd most visszük dúgó cserére, jövő héten
henger csere 5 dugó után? de nikaszilos hengernek mi baja lesz?
a telóvédő harisnya jó dolog szerintem.........fontos , hogy neoprénből/búvárruha/ legyen mert az elejti a vizet és nem rohad alatta a szár meg stb........ha vizes felmosórongyot tekersz rá esetleg meg is rozsdásodhat alatta akármi is a nagy állásban
A cross moccokban kb 40-60(max)órámként dugó csere!5 dugó után henger!
25 ös jézém nem volt de mentem egy két kört velük.......250-es volt néhány pont 3 ...szerintem jó motorok......csak jó állapotban legyenek............persze ez a mérvadó
gondolom hogy mindegyiket kell
Akkó lehet én se.
Nem tudom,én nem tenném rá!
Egy ismerős azt monta ő azt rakott rá és bevált.
Giorgio,minden moccot kell szervizelni de a CROSSokat kicsit gyakrabban!
Hááát nem
csanaki neked YZ milyen? szervizelni kellett ? valami infót
A hátsó gátlóra jó egy eső kabátnak az újja?
cső schüll!
YZ-éd hogy szuperál? anno volt acélvázas YZ-éd, ugye? az milyen volt?

Zoozee véleményt a YZ-ékről mondanál (125), lécci?!

Gyűjtöm az infókat, ha elmegy a DT, cross lesz helyette :D jövőhéten már meghirdetem
A tépőzár nélküli jó,nekem az volt a DR-en annó!
hozzám úgy kerűlt hogy az automata dekompressor fel volt hegesztve meg egy pár gyanusan nem gyári vassal. Szentem eccer az adta meg magát és azt ette meg a drágám.
csak a oil szivattyút már bazták meg nézni a tirpákok.
Nekem is kitört egy darabka, csak az nagy rendet tett a gép belében! csak az került 130e forintomba. De ez már történelem. Szerencsére