Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja
zoli patent szerelő
kb 30éve motocrossozik..vagy több...és azóta is szereli őket...
ja 500 alatt nem nagyon lehet találni... ill lehet de akkor azt nagyon meg kell nézni és nagyon meg kell gondolni.... bár benne van az is hogy 500 ért is szart veszel ha peches vagy
hát fene tudja tényleg 500 körül vannak az aluvázasok 97-től 99-ig kb, de sokan rámondják a hetesre hogy kilences
hát el kell menni meg kell nézni....

de én tanusíthatom hogy Faisst gépe nem fog neked szétesni.... Az a szerelő csinálta aki az én mocimom is dolgozik.... és kurvajó munkát végzett eddig....
jah elég dúrván olcsó mert az alja amúgy 430 de az már nagyon.De mondjuk lehet kilehetne fogni olcsón jót.De pont elég ha nikoszilozás helyett megperselyezték és már nem olyan mint volt.áááááááááá
enyémet 97-est is.... most adtam el két hete 500-ért
patent a motor
de én nem merném megvenni
98as cr250 ek 5 kiló körül mozognak...ez gyanúsan olcsó...
hogyne lenne eladó zozi
már jóideje...de senki nem akara elvinni a drágaságomat
most megint csak azt tudom mondani mint sok más embernek eddig
ennek ennyi az ára 360
vagy vehetsz olcsóbban 250ért meg 300 ért amiről nem tudsz semmit lehet jól néz ki meg mindent...de mondjuk 1-2 hónap mulva megadja magát a dugó és heló..kötlhecc rá 50-60 vagy ha szétveri a henger meg pár dolgot akkor 100-150 et...
egyszerűbb egyből megvenni a jót...nem?
eladó a jézé
Egy kroszmotoron ha használja az ember csak bukni lehet.Nem kételkedek benne hogy nem hullik szét csak nekem egy 92-ért kicsit sok.de mondjuk az is mellette szól hogy az yz-k amúgyis drágák.nemtom még gondolkodom.
1808
felujjítás óta..kb..8-10 óra lehet benne max
tudod hogy van ez
olcsó húsnak híg a leve....
ez 92 es motor..nem olcsó,de ez nem hullik szét az 1000%
csao
láttam ugyan ilyen évjáratot 395 ért..na az már drága...
de ha azt vesszük hogy ez a motor 495ezrembe van..
igy nem drága a 360...én csak bubok mint az állat...
de ezért cserébe kapsz egy brutál erős motort
amire egy fillért sem kell költeni...
lehet hogy jó meg minden de egy 92-es-ért nem drága ez egy kicsit?
Ja ha a nem probléma a köbcenti akkor 300zx de turbó nélküli. Elnyühetetlen de csak 240 paci .Viszont az első meggyfáig 250.
jah köcce
valamelyik oldalon láttam hirdetni de már nem emlékszem rá.mennyire tartja és milyen évjárat?
igen? és tudsz nekem mutatni vmilyet?
Ittvan Faisst gépe... nagyon pöpec állapotban van... a blokk most lett felújítva... 176 rongyot ölt bele a blokkba..... új gumik, új láncszett... ennél jobbat nem is kívánhatnál...
Hy sicko Faisstnek van egy fasza 250-es Yz-je és eladó!
inkább sx 200 ahhoz kapsz alkatrészt mert sokkal több van az országban.