ja 500 alatt nem nagyon lehet találni... ill lehet de akkor azt nagyon meg kell nézni és nagyon meg kell gondolni.... bár benne van az is hogy 500 ért is szart veszel ha peches vagy
de én tanusíthatom hogy Faisst gépe nem fog neked szétesni.... Az a szerelő csinálta aki az én mocimom is dolgozik.... és kurvajó munkát végzett eddig....
jah elég dúrván olcsó mert az alja amúgy 430 de az már nagyon.De mondjuk lehet kilehetne fogni olcsón jót.De pont elég ha nikoszilozás helyett megperselyezték és már nem olyan mint volt.áááááááááá
most megint csak azt tudom mondani mint sok más embernek eddig
ennek ennyi az ára 360
vagy vehetsz olcsóbban 250ért meg 300 ért amiről nem tudsz semmit lehet jól néz ki meg mindent...de mondjuk 1-2 hónap mulva megadja magát a dugó és heló..kötlhecc rá 50-60 vagy ha szétveri a henger meg pár dolgot akkor 100-150 et...
egyszerűbb egyből megvenni a jót...nem?
Egy kroszmotoron ha használja az ember csak bukni lehet.Nem kételkedek benne hogy nem hullik szét csak nekem egy 92-ért kicsit sok.de mondjuk az is mellette szól hogy az yz-k amúgyis drágák.nemtom még gondolkodom.
csao
láttam ugyan ilyen évjáratot 395 ért..na az már drága...
de ha azt vesszük hogy ez a motor 495ezrembe van..
igy nem drága a 360...én csak bubok mint az állat...
de ezért cserébe kapsz egy brutál erős motort
amire egy fillért sem kell költeni...
Ittvan Faisst gépe... nagyon pöpec állapotban van... a blokk most lett felújítva... 176 rongyot ölt bele a blokkba..... új gumik, új láncszett... ennél jobbat nem is kívánhatnál...
zoli patent szerelő
kb 30éve motocrossozik..vagy több...és azóta is szereli őket...