hát enduroban a Yamaha xt javasolnán... nagyon faya gép.... bár a tobbi gyártó modeljeivel sem hallottam hogy különösebb probláma lenne... ezek elnyűhetetlenek
Csákó.Segitségeteket szeretném kérni.Szeretnék venni egy 2ütemű 250-es gépet és gondoltam ti hátha tudnátok jó áron eladót.Ha igen légyszi irjátok meg ide a fórumba.előre is köcce a válaszotokat.
Hát Ádi de mivel te is motoros vagy legalább figyelni Fox rájuk nem úgy mint aki ezt az autót vezette, hogy nem tudja miért de átment a szemben lévő sávba
Üdv mindenkinek! A segitségeteket kérném szakmailag. Szeretnék venni egy régebbi 4-ütemü endurót, terepre hobbi célra. A kérdésem az volna, mi az a tipus , ami legalább 40 le körüli ,viszonylag könnyü és megbizható enduró. 1990 utáni 350-600 -as, és birja a "strapát" /nem versenyszerü használatra értem.Én xr 600, vagy tt 600as ra gondoltam ,vagy ha tudtok valami infót kissebb köbcentisre azt is szivesen fogadnám.Miután csak kissebb 2-ütemü enduróim voltak, ezért kérném a segitségeteket amit előre is köszönök. Tocati
haveromék indultak
300exc 450sx s ramon 525exc 450 exc...meg még egy páran