Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát enduroban a Yamaha xt javasolnán... nagyon faya gép.... bár a tobbi gyártó modeljeivel sem hallottam hogy különösebb probláma lenne... ezek elnyűhetetlenek
Csákó.Segitségeteket szeretném kérni.Szeretnék venni egy 2ütemű 250-es gépet és gondoltam ti hátha tudnátok jó áron eladót.Ha igen légyszi irjátok meg ide a fórumba.előre is köcce a válaszotokat.
sYLVIA? 1.8 Turbo?
Hali nissanban tudok segiteni ha van kérdésed.11 évig nissanoztam mint szerelő.
vmi jó kis Toyotára vagy Nissanra.... Ilyen 87-90 esig.... ezekben elég izmos motorok vannak... meg van turbo is
És milyen autóra gondoltál?
Nah így hátha meg tudod nézni
de nem jó a link... kocsi meg azé kell hogy ki tudjam vinni a moccot a pályákra
Hát Ádi de mivel te is motoros vagy legalább figyelni Fox rájuk nem úgy mint aki ezt az autót vezette, hogy nem tudja miért de átment a szemben lévő sávba
nabazzeg....én meg kocsit akarok szerválni a crossmotor mellé
csősztök..... áááá agyhalálom van
Üdv mindenkinek! A segitségeteket kérném szakmailag. Szeretnék venni egy régebbi 4-ütemü endurót, terepre hobbi célra. A kérdésem az volna, mi az a tipus , ami legalább 40 le körüli ,viszonylag könnyü és megbizható enduró. 1990 utáni 350-600 -as, és birja a "strapát" /nem versenyszerü használatra értem.Én xr 600, vagy tt 600as ra gondoltam ,vagy ha tudtok valami infót kissebb köbcentisre azt is szivesen fogadnám.Miután csak kissebb 2-ütemü enduróim voltak, ezért kérném a segitségeteket amit előre is köszönök. Tocati
látom kímélted
elvittem eg ykörre bátyám motorját.
Hm!200 indulo biztos hogy volt!
Na ez türül elado egy honda cr asztán beraknak egy ktm képet az elejére.Oksi hogy otvan a honda is valahol a hátérbe de akkor is
de
haveromék indultak
300exc 450sx s ramon 525exc 450 exc...meg még egy páran
Fasza na ez sem uaz az tuti
Meghogy volt esés rendesen
Haverom volt most beszéltem vele csak nemigen ért a gépekhez de asztmondja hogy az egyik gyerek egy 7 rajtszámu gépel nagyon ment asztmonta a haverom