amúgy veszek trunkenpolzhoz egy supermoto szettet is ha már van renctábla csak még egy hónapig spórolok mert 500.000 forint az irányár /de rendbe van a cucc meg full extrás!
nyáron mikor nem endurózik az ember a nagy melegbe akkor legalább kerülök néhány kört a városba és így ismét elérem amit már sikerült régen , hogy megkértek a rend őrei , hogy menjek vissza az erdőbe nem kell a mozi előtt erőltetni a motorkerékpárversenyzést!
de különben ezt fogják elérni a faszok , hogy kiküldik az erdőből a motorost ...az kint lesz a városban meg az utakon ................aztán majd meglátjuk hol zavar jobban
semennyit se költött az új gazdi ......felelőtlenül meghívtam egy hajtókarra ...aztán mikor kiszedtem raktam bele neki egy új dugót is ...elmosogattam a blokkot .......összeraktam......../ingyér/ de mindegy megigértem és ennyi úgyhogy ő ötszázért kapta komplett.......munka nélkül ami minimum 10-15 pénz barátilag....sőt a főtengelyt se ingyen nyomjákössze/centírozzák még 5000 na ezek nélkül csak alkatrész meg olaj 60 ezrembe került a mutatvány! szerintem nem járt vele rosszul .......még kezdő a srác és így egy kicsit sikerül támogatnom a fiatalságot is kicsit ez tovább melengeti lelkemet ...meg adok neki hozzá egy pár dolgot is! csak tanuljon meg motorozni frankón
de azért egykerekezés az nem volt éjjel a belvárosban
Zéé! akkor összeségében a Cr uj gazdija mennyit költött javításra, amíg ezt az állapotot elérte, hogy "emelgeti" az elejét állandó jelleggel?
hmm ez biztos vmi "tipushiba" ,szerelőhöz kellene vinni, ekkora xar motort, nem bír földön maradni
na mivan az 525sx el?
nyáron mikor nem endurózik az ember a nagy melegbe akkor legalább kerülök néhány kört a városba és így ismét elérem amit már sikerült régen , hogy megkértek a rend őrei , hogy menjek vissza az erdőbe nem kell a mozi előtt erőltetni a motorkerékpárversenyzést!
de különben ezt fogják elérni a faszok , hogy kiküldik az erdőből a motorost ...az kint lesz a városban meg az utakon ................aztán majd meglátjuk hol zavar jobban
de azért egykerekezés az nem volt éjjel a belvárosban
Nem tudsz szerezni egy 150es etkót papír nélkül, vagy jöhet azzal is ,csak olcsó legyen ,és nagyjából egybe is legyen!
hmm ez biztos vmi "tipushiba" ,szerelőhöz kellene vinni, ekkora xar motort, nem bír földön maradni
Gratula mind Zéének, mind Gerrének!
Két új Öszterrish paripa jószágok!
Balesetmentes, rendőrmentes boldog kilómétereket kívánok mindkettőtöknek!