Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaaa
azthittem már küldöd vele
supermoto vagy enduró?
vagy enduró +supermoto kerekek
vagy supermoto+enduró kerekek?
Szerdán vagy csütin veszem át..
gerre
mutass már képet az új bringádról
A totalbike.hu-n megszületett az első 1000 ítélet és a honalap azt írja (nem szószerint valahogy így) : Vannak elgyötört Gas Gas tulajok Na ugye akko nem csak az enyém volt szar
Lassan a topikot át köll nevezni Ktmtulajok gyülekezetének Annyi van itt..Evenx! Nem hiszem hogy abbahagyom a terepet mert endurováltozat bár a sulya kicsit sok de felénk már a vakondtúrás is siratónak számít úgyhogy Gerre továbbra is marad a földutak császára meg a városban 1kerekezőké persze csak lassan és nyugodtan nem olyan szpídesmodon Szerénységem nem ismer határokat
elsőre mindigg rokker olvasok roek helyett
hát kituggya, pedig nem vagyok rokker
faszé olvasok én mindig rokkerjózsit?
helló!
hát nemtudok sajna eladót itt közelbe, de ha nemannyira sürgős és mongyuk jólenne 25ös is, lehetséges hogy eladom az enyém. másikat biztos eladom csak az műszakis, szép stb. azért többet kérnék.
sztem nem sok erőbeli különbség van a két motor között
Szevasztok crossördögök
Nem lesz egy kicsit durva a 250cr után egy 525-ös
Szevasztok remélem minden rendben veletek nemigen van idöm a gép elöt ülni és jol levagyok maradva az eseményekel.De majd talán egy kis idö mulva lesz egy kis szuszanásnyi idöm és akkor csatlakozom a társasághoz na mentem dolgozni szevasztok.
én meg rometoztam 1et... esküszöm nagyon jó, viszont a sok hülye autós nem tudta hogy szakadt a kuplung bowden...meg azt se néha hogy ott vagyok...
na megyek szerkesztek rá vmi kisebb lábtartót mert csomoszor meg akart ölni....
én is most voltam robogóval olajért és kétszer is nekem akart jönni a marha
Ma saját bőrömön tapasztaltam,hogy az atósok télleg nemnagyn figyelnek ránk!
Míg megjárta ma várost meg haza utat 2szer rám akartak tolatni és egy nyalóka bevágott elém.....
majd engem is köcsögöztök ha egyszer eladom az yz-t
Sziasztok!
elhozza az 525öst
kis köcsög
mi lesz hetfon le maradtam
Hát szövegMINDENHOL!
nem is tudom miért úgy várom a hétfőt!