Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem igaz ez így teljesen ...mert felment mindenhová ....nagyon vezethető...könnyűnek érzed stb...csak lapítottak a nyomatékgörbén hogy hosszútávon ne legyen annyira fárasztó .............na és mikor ezt ki szerettük volna ölni belőle akkor eljutottunk egy szintre amikor még mindig nem volt egy nagy beszarás a menet de már annyit fogyasztott, hogy azthittük lyukas a tank.......eladtuk a.....
új gazdié lett..... ő /pedig nagy ktm-es és neki van a legjobb szerelője ugyanígy járt vele pedig itt a világvége szerelő megcsinálta neki mégegyszer! már el is adta pici buktával ő is
Hát én eccerüen nem hiszem el hogy a Kájtéem ekkora balfék lenne ...hogy az 525öt is elszarják a 125ös ,eg töri a dugot...Nekem az egyik sőt talán a legjobb motorom a Ktm volt baba 1 jószág majdnem megsirattam az exc-t miután beszámolták
Á be szopattam magam. Jó kedvemben hogy lesz oil szivattyú nem néztem meg a hengert alaposan csak beraktam a dobozba. Csak raknám őssze akor ném hogy nincs benne egy illesztő stift se.
Aztán persze soká dolgoztam nehogy el tudjak menni egy esztergányoshoz. Szal még nincs kész.
ezervalahányszáz
télleg a 2007 es ekkora szar?
én nem gondoltam volna....
hány km van abban amit veszel?
ismerősé a gép?
szewa ...magának motor készen van ?
Mi a nyamvadt pöcs van alig firkáltok.
Szerkó.
1506
gondolhatod már régen átszerettem volna ülni de mindig szart valamit a kutya ...hitelt nem akartam meg másra kellett a lé meg nem volt elég meg egyre drágábbat akartam csupa szarokat árultak drágán de a vége sejtettem , hogy vadi új lesz...aztán megvettük bobbyét amit nem lehetett mérgesíteni egy szint fölé pedig az első napon levágtunk róla mindent és egy nagy szar volt ...jó az igaz hogy nem volt fárasztó de nem is ment kétmillióért nem rémültél meg rajta ...de nem csak nekünk nem sikerült mert az új gazdi elvitte a világ legjobb szerelőjéhez aki az előző motorján a telót nem bírta megcsinálni két évig és ott se lett menet !
aztán erre fejlesztett a ktm hogy lágyabb legyen a gép 2007-ben ......de mi meg motorozni szeretnénk kétmilláért és a hatos még nem volt ilyen szar ez az egyik ok ...aztán jött ez a rendőrsztori, hogy ideköltöztek a házam elé mikor endurózni szoktunk így kellett a rendszám is , hogy bevehessék a gyíkom !
nagyjából ennyi az ok
már én is várom a 450est...de gecire
de ahoz el kell passzintanom az yz-t..de nem kell senkinek...gecik
majd most kőszárhegyen kiírom rá hogy eladó
most itt a ex dt m is.. elkértem a sráctól mert holnap 20000helyre kell mennem...
de jó üzlet. én karban tartom cserébe ha kell vihetem... ősszel meg valszeg visszavásárolom sőt tuti
bazz már én is kibaszottúl várom az enyim... a honda mellé
ja ja a ká anyjukat a motoroknak
gondolom már ugy várod,mint a kis pöcsösök a mukulást vagy a jézuskát
vagy tévedek mester?
amúgy köszi
majd elmondom miért ezt választottam mert ez se egyszerű
alig használt 2006-os modell/rendszám / meg egykét extra
hétfőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
naja...ha enduró..akkor tök evidens hogy 525exc
gratula hozzá előre is
uj vagy használt?
jó éjt ...hétfőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
én megmondom őszintén sokat motoroztasm mindennel és sok motorom is volt .........
és szerintem ha endurózásról beszélünk akkor négyütemben szerintem összességében ez az egyik legjobb motor 2T-be pedig a gasgas ec 300/kormánymagasítóval/ ...aztán kisebb köbcentibe van még néhány jó gép de az engem nem érdekel .-..amire mi használjuk oda ez/ezek kellenek
Na lassan megyek, holnap este ismét jővök egy kis ídőre!
Hát az minden csak szar nem!
igen....... 525 exc ktm hétfőn megyek érte........