Háj! Na ez szép. Én is abban a hitben vótam, hogy elég a 300, a többit elihatom menet közben. Egy beutalóra való háromszázat meg rakjon el az ember, ha netán nekiszédűne egy fának. De eszerint egy bónusz ezrest kell elgyűrni? Az erdőre nem visz vagyonokat az ember. Pláne ha nincs is....
Hát sztem a 6dugós fék ucccára kicsit sok sztem nem lehet valami fasza adagolni...Én má 2dugóval meg crossgumival is nyomtam 20méter sztoppit..De hatdugó ammá sok sztem és értelmetlen..
alkudok belőle...de 200 ért nem kell játéksupermotoszett ....ez hatdugattyús beringer adapter nélküli féknyereg fém fékcső radiális főfékhenger nagy féktárcsa ...hátul lánckerék/láncszett féktárcsa gyorscsatis féknyereg ..széles felni..fűzött kerék . két vadi új gumi...ha akarok versenyezhetek is vele......
30 perc alatt átcserélem és kész......nem kell várnom míg bekopik a fék stb..nem kel légteleníteni.....ja és spéci tengely is jár hozzá .....ha kiszámolod ez sokkal több mint 500 és van benne vagy 2000 km.
ami a lényeg szart nem akarok ....arra crossgumi is jó..... annyira nem fontos .....de ha lúd legyen kövér!
uhh geci.... 160km et mentem ma a városban.... brutáll volt... egy köcsök 406 osnak majdnem lerugtam a visszapillantóját... megyek szélső sávban 50 körül erre kivág elém index tükör meg minden nélkül.... és semmi sorry vagy vmi
Na szóval ideírom történetemet amin megincsak kidülledt a szemgolyóm lassan már talicskán fogom magam előtt tolni: Szóval történt ma délelőtt hogy beleléptem 1 rozsdás szegbe pakoláskor..Na fájt mint állat de mondom majd este felmegyek mer napközbe nem volt időm...így is történt..Felmentem a rendelőbe vártam 3/4 órát mert egy beteggel szenvedtek előttem( Ez még nem akaszt ki mert éppen lehet hogy életet mentettek..)A lényeg mos jön behívnak mondom mi a stájsz..Erre közli hogy ő felírja receptre a tetnuszt MENJEK VÁLTSAM KI LEGKÖZELEBBI ÜGYELETES GYÓGYSZERTÁR 12 KM NAGYKÁLLÓ! Én meg mondom de asszonyom egy ÉGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONTBAN NINCS TETANUSZ? Ő meg mondja hogy van de 300Ft dobozdíjat számolnak fel..De nem az injekcioért hanem a dobozért mondom ok legyen..Bekötötték a sebem beadták a szurit erre közli hogy nem 300ft a vizitdíj hanem1000FT! Mondom ez most mér? Asszongya mer van egy sürgösségi táblázat azon nincs rajta hogy szeg belemegy a lábadba azonnal el kell látni ezér 1000 nem 300....Megnáztem és ilyenek vannak rajta(öngyilkossági kisérlettel összefüggö mentális problémák meg lerugják a vesédet meg ilyesmik)Nem a pénzt sajnálom csak tavaly mikor a kutya megharapott mindezen eljárás ingyé vót...Most meg fizess paraszt...
Alapból enduro kerekek tehát enduro Gondoltam ha má ott vagyok veszek hozzá gyári szuperszettet erre a tag kilöki hogy 300000ft és ebben még nincs benne a gumi ami ha jó minőségü további 70000 a kettő...Há mondom 370ezerből veszek 1 kettőötvenes gyárikrosszt jóember...Szóval most használt után kajtatok van is egy Lc4re való 150ezer gumival..Igaz 5 éves de konzollal meg minden adná!
30 perc alatt átcserélem és kész......nem kell várnom míg bekopik a fék stb..nem kel légteleníteni.....ja és spéci tengely is jár hozzá .....ha kiszámolod ez sokkal több mint 500 és van benne vagy 2000 km.
ami a lényeg szart nem akarok ....arra crossgumi is jó..... annyira nem fontos .....de ha lúd legyen kövér!
én nem fogom az biztos...megy annyira a 450
bár egy 450cross meg egy 525 enduró között azé van különbség
azt elhiszem
annyiért megtod venni a jézémet is