Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól néz ki
egy kis off is
na embörök?
okés
töltöm a telefont mert lemerült a sok katt-katt tol
oxa később lexnek
akor tessék képeket tolni, de 1esével vagy 2esével
nya most értem haza kelet-kupa rulez ...iszonyat sokan voltak...és kenték neki rendesen ...
hirtelen kékhalál mindenkinél?
Hát ezen az alapon túristaösvényekről is lehetne képet rakni, hogy ez maradt a gyalogosok után
Megjöttem a KTM tesztről. A 950SM továbbra is kellemes gép, de a 690 Prestige szerintem kula. A régi jobb volt, érezni lehetett hogy megy a gép, ez meg annyira finoman jár, nem tol sehol igazán nagyot...unalmas mint egy Transalp, mondjuk jobban megy de akkor is unalmas. A futóműve mondjuk penge (eddig is az volt) , de nem fogott meg.
Volt kint jópár madár is. 10kor jöttem el, de addigra már 2en elvágódtak a tesztgépekkel...
eddig sem álltam meg terepen senkinek, ezután sem fogok. Anyjuk motorját kobozzák el.
Azt foglalja le, amit ő maga vett!
ezek köcsögök.....
De nem értem hogy a picsbe nem tudnak elmenekülni...
ja hát erre csak annyit tudok mondani Zéé hogy nem voltál ott az ürömi gizgáz bolt megnyitóján...jött 2 ktm 520 talán ,végig kerekeztek,odajöttek.... oké,fószer leveszi a bukót,vén szakállas,egy szál szandálban tegnap láttam megint,mosolyra derült az arcom
akkor én meg ne szólaljak
volt egy -két öregebb de jó állapotú triál meg idősebb fickó is volt ......rajta derültünk...... nagyon ott volt főleg mikor gyalog átment pályát vizsgálóba akkor motor nélkül gyalog végigmotorozott és szemtanuk állítása szerint még búgott is a bácsi viszont mentségére szóljon az a tény , hogy motorral nem tudott menni de le a kalappal mert csinálja és kitart .......lehet annyagi helyzete sem engedi meg a motorozást.....majd sponzoráljuk, mert színt visz a triálsportba