Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki szombat esti szanaszét sz.tem
Alig van hozzászólás
Hy all! Mizu erre? megvan még az előny remélem
Ott motorozhattam volna, de nem volt rá píz.
Most píz meg motor van, de nem az erdő szélén lakok, mint ott.
Ózdi meg a Zsadányi
Szóval a témához annyit hogy volt főiskolás tanárom(vagy tanonc vagy hogy a rákba hívják amikor tanít de meég a tanár ott van mellette szóval ő osztályzott engem) aztán kiléptem a fősuliról kábé fél év múlva vizsgáztam buszból rutinpályán ő pedig szépen sepregetett ott a pálya környékén kerekedett a szemem...Egyszer fent egyszer lent...
nem felvágás akart lenni
Én is csak egy pronyó ózdi melós vagyok
Nem hát. Mamám is onnan ment nyugdíjba.
nem kell a takaírtót se lebecsülni
Van benne igazság. Nekem volt olyan autószerelő tanulóm, aki a vízpumpára azt mondta turbó, a szakmunkás vizsga előtt. Nem tom miért választ akkor ilyen szakmát
Kell egy minimális színt. Lassan ez már a fősuli lesz. Annyi munkanéküli diplomás van, hogy lassan takarítást is vállalnak.
a legtöbb ismeretséget, ami meghatározza az ember életét, fősulin szerzik az emberek vagy eleve adottak (apu diplomata stb.). sz.tem.
Igazán nem akarok a nagybetüs életből leckét adni de a cégek pont leszarják hogy ténylegessen van e éretségid,csak feltétel de nem kérik el az iratot magát
Tehát beirod az önéletrajzodba hogy van és kb10%rá az esély hogy megkérnek hogy mutasd is be,de a jogsival naggyábol ugyanaz a helyzet simán elmehetsz kamionsoförnek ugy hogy nem kérik el a jogsidat
Hát ez van,egyébként minden a gyakorlaton és nem az iskolai papirokon mulik,és ha már Igy akkor inkább bizom arra a motorom szerelését aki analfabéta de ezerszer csinált már ilyet és profi benne,mint olyanra aki elvégez valami flancos motorszerelő iskolát de most lát először olyat
beszkenneljem az enyémet ?
Nekem csak egy szaros szakmunkásom van aztán még is jol megvagyok!
Érettségit mega ződet móggyjával
Ez hülyeség, már ne haragudj, ma akinek nincs érettségije, az nincs sehol, akinek van, az se, de ha nekem választanom kell két emberközt, hogy kit vegyek fel, akkor nyilván azt, akinek van érettségije. Bár vannak nálam olyanok is akik nyolc általánossal bírnak 30 évesen! Na az a durva! Persze az ilyenek közt is akad, aki annak ellenére, hogy nem tanult jobban átlátja a dolgokat, mint aki rendelkezik azzal a szar papírral!
Na mindenesetre, faisst ezt nyomtasd ki, biztos ami biztos
Ugyan már, amit eddig nem tanultál meg, azt már nem is fogod! Nyugodtan menj!
nem jól tettem fel a kérdést... úgy akartam mondani, hogy akkor tényleg befolyásolja az ember karrierjét egy érettségi ( pl nálad egy fasza verseny kihagyását jelenti, ami sokat jelentene neked
sorsdöntő az érettségi ?
most beszéltem zolial,már késziti fel a mocikat a holnapi versenyre...én meg basszameg pont most nem indulok amikor végre egy jó kis saras verseny lenne
bassza meg a kurva annyát az a rohadt éretségi...emiatt ki kell hagynom a dagonyás versenyt
most jöttem haza crosspályáról
Francba,ráesett a gép a lábamra...gecire fáááj
Szia,
még nem tudom, csak ugy elindulni valamerre szigoruan földuton, és amikor eljutok a valahova, ott tankolok, és visszafordulok.
merre mész moccolni?
Hellosztok crossördögök