Jó is egy kézvédő...
Meg a gyári fék-kuplungkar.
Én csak úgy kicseréltem a karokat, amik addig soha nem törtek, ha el-elfeküdtem. Az mcax meg az elsőnél reccsent. Öreg gyári vissza. Csak műanyagos kézvédőm van, de az is soka segít- már ha olyan ami a kormányvégbe van bekötve.
Arra a pályára kíváncsi vagyok...
Közel is, jó is
Múltkor kimentem tökölre- hát, rég láttam ennyire szarnak azt a pályát. Ha karban tartanák jó lenne, de így... Veszélyes. Néhol mély homok, máshol fényes föld. Ugrók tele pinával
Igen, véletlen.
Elég óvatos vagyok, inkább úgy próbálom közelíteni a dolgot: ez is kicsi volt, majd következőben gyorsabban...
Nem mindig sikerül. Aztán ha már elég fáradt vagyok, átestem a holtponton, akkor meg már minden megy magától. Ilyenkor kell gyorsan begyakorolnom az új dolgokat.
Talaj vegyes. Van két hosszabb ugró és 3 rövid.
plusz egy aminek az érkezője a lejáró a gödörbe.
Az egész egy homokbánya volt, egy nagy lyuk az egész. Ebből ki-be vezet a pálya és avn egy le-fel-le-fel csiki-csuki jobbos kezdéssel, visszaforditókkal. Nem gyors, de azt hiszem az nem baj. Az endurós részhez szokták ezt a pályát hozzákötni, ha endurocross van . Haverrommal fixáltuk egyenlőre a szo. délutánt.
véletlenűl?
nekem volt pár ilyen....
pl tavaly kőszárhegyen
nem nyitottam ki a benzincsapot az ugrató előtt,húzom rá,de nem akartam átugrani mert kurvára fostam tőle mert iszonyat nagy ugró
kifogyott a benya karbiból,és nekem olyankor kurvára felpörög előtte,aztán leáll
elengedtem a gázt,de gyorsult tovább,nagyon beszartam,aztán akkorát ugrattam,mint még soha...nagyon beszartam a levegőben
Nekem szo. kora du. és vas jó. Addig vagy waresz és futó vagy kisbusz meglesz!
Nem úgy mint multkor
Hátha haverem is addig tud már valamit csinálni. Végre 3 rendes motor lesz akkor a futón
ez a nyáregyházi verseny volt...extrások mentek,jól szét is kurták a pályát