Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem én vagyok
ez a nyáregyházi verseny volt...extrások mentek,jól szét is kurták a pályát
EZHOL?
A kurvaszád
biztos van...
régi és az új kormányom...
nagyon szar az a ramirez
Túl puha a talaja és egy futam után szétvan.
Még mindig van érvényes licence a pályának? Pedig oly kula
Jó is egy kézvédő...
Meg a gyári fék-kuplungkar.
Én csak úgy kicseréltem a karokat, amik addig soha nem törtek, ha el-elfeküdtem. Az mcax meg az elsőnél reccsent. Öreg gyári vissza. Csak műanyagos kézvédőm van, de az is soka segít- már ha olyan ami a kormányvégbe van bekötve.
jó pálya...de a mi futamainkon mindig szar volt...tele mély gödrökkel,és "pinás"ugrókkal
Arra a pályára kíváncsi vagyok...
Közel is, jó is
Múltkor kimentem tökölre- hát, rég láttam ennyire szarnak azt a pályát. Ha karban tartanák jó lenne, de így... Veszélyes. Néhol mély homok, máshol fényes föld. Ugrók tele pinával

nekem a nyáregyházi versenyen tört le a fékkarom,én nem akartma ugy tovább menni...
Van egy új ugró is, de azt nem szeretem, nagyot dob, magasra. Inkább neked való
énis néha szoktam túl nagyokat ugrani csepelen...de azt csak akkor ha már fáradt vagyok és rajtamarad a gázkaron a kezem..na akkor szktam kiállni
Pityu (kawa)haverom múlkor letörte az első fékkarját. Motoroztunk tovább- ez az állat meg jobbakat ment első fék nélkül. Érdekes
Igen, véletlen.
Elég óvatos vagyok, inkább úgy próbálom közelíteni a dolgot: ez is kicsi volt, majd következőben gyorsabban...
Nem mindig sikerül. Aztán ha már elég fáradt vagyok, átestem a holtponton, akkor meg már minden megy magától. Ilyenkor kell gyorsan begyakorolnom az új dolgokat.
oksa
nekem az is jó
jólvan,akkor ugrató van,helyes
Talaj vegyes. Van két hosszabb ugró és 3 rövid.
plusz egy aminek az érkezője a lejáró a gödörbe.
Az egész egy homokbánya volt, egy nagy lyuk az egész. Ebből ki-be vezet a pálya és avn egy le-fel-le-fel csiki-csuki jobbos kezdéssel, visszaforditókkal. Nem gyors, de azt hiszem az nem baj. Az endurós részhez szokták ezt a pályát hozzákötni, ha endurocross van . Haverrommal fixáltuk egyenlőre a szo. délutánt.
Ez hol volt?
mármint indulás előtt nem nyitottam ki...
kicsit érdekes irtam le
ez az,de itt már direkt ugratok
véletlenűl?
nekem volt pár ilyen....
pl tavaly kőszárhegyen
nem nyitottam ki a benzincsapot az ugrató előtt,húzom rá,de nem akartam átugrani mert kurvára fostam tőle mert iszonyat nagy ugró
kifogyott a benya karbiból,és nekem olyankor kurvára felpörög előtte,aztán leáll
elengedtem a gázt,de gyorsult tovább,nagyon beszartam,aztán akkorát ugrattam,mint még soha...nagyon beszartam a levegőben
Van ám..
Nekem mondjuk csak véletlenül sikerült még csak átugrani némelyiket

jó nekem bármelyik nap jó
amúgy jó a crosspálya ott?
vannak jó ugrók meg minden?
Nekem szo. kora du. és vas jó. Addig vagy waresz és futó vagy kisbusz meglesz!
Nem úgy mint multkor
Hátha haverem is addig tud már valamit csinálni. Végre 3 rendes motor lesz akkor a futón
Simán!