Csákány mindenkinek!Hu nagyon benyomtam tegnap de nagyon nagyon!Talán kész lesz a gép jövö héten már alig várom!Perselyezve lesz a henger!Milyen lesz az?Gondolom nem lesz olyan mint egy uj azt tudom!Ja és meddig kell járatni!
Nem tudja valaki megmondani hogy 125-ös crm-en milyen vastag a kuplung lamella? MErt fe kellene ragasztatni de nem tudom hogy milyen vastag! Vagy vegyek újjat? de a ragaszutatás olcsóbb sokkal? vagy honnan tudok rendelni ? Valakis egítsen!
nagyjából látszik milyen (volt akkor) a pálya.
szerintem jó, bár én még sajna nem mentem rajta (pont szar volt a mocim akkor, de legalább volt aki videozott)
ccodálatos. Erre az ugróra jól rá lehet gyorsulni. Az ezelőtti megy? Nekem esélytelen
Nekem az ez utáni visszafordító utáni ugrón mindig olyan érdekes tapasztalataim voltak.
Mindig ugyanott mentem, de mindig másfelé dobott el.
amúgy Saliva-Superstar
De ki van írva amikor elkezdődik a zene
nem tudjátok mi annak a zenénerk a címe amelyik abban a videóban van amit előbb felraktam?
lécci mondjátok már meg!
nemtudjátok mi ennek a zenének a címe ami ebben a videóban van?
am jó kis videó....
meglesem
itt egy régebbi videom a sóskúti crosspályáról
Sóskút
nagyjából látszik milyen (volt akkor) a pálya.
szerintem jó, bár én még sajna nem mentem rajta (pont szar volt a mocim akkor, de legalább volt aki videozott)
majd gyere fel skype ra
csao
jóétvágyat
Nekem az ez utáni visszafordító utáni ugrón mindig olyan érdekes tapasztalataim voltak.
Mindig ugyanott mentem, de mindig másfelé dobott el.
akkoriban még nem volt motorom
crossmotorom 1 éve van...
Asztem régi hondás korodból való. Ha jól láttam volt az is néked