szeretnék segítséget kérni. A helyzet az hogy pénteken megyünk túrázni Igalra, de jó lenne ha tudna valaki segíteni aki mondjuk Tamási környékén ismerős. Mármint hogy merre menjünk, vagy egy tuti útvonal, ilyesmi.
Györkönyből megyünk Tamási felé délelőtt.
Szevasztok
Valaki nem tuddja hanyas olaj ajánlott az első telóba
A motor rmx250, most elég puhának találom az elejét, eddig inkább enduróztam, de mostmár főleg
crossozásra használom
Ja és nagy cucc leengedni belőle az olajat?
ha valaki leírná hogy célszerű megköszönném
fordított telós alul van egy porvédő alatt egy csavar azzal lehet a keménységen állítani , gondoom a leleresztő valahol máshol van?
A most vasárnapi olasz verseny 2. futamából 1-2 kép amin Kori is rajta van amint a 7. helyen halad és nem más van elötte mint a gyári Suzukis Ramon.
Ha nem szart volna be a mocija talán még le is zúzta volna mind a 2-t és 5.-ként végez
(minden képen a hátrébb lévő Suzukis Kori)
Nekem ts 125r-em van. Most költöttem rá 2kilót. Nem gyengén kellet felujjítani a blokkot. Persze ebben én is hibás voltam, de ha most kéne motort vennem, inkább egy honda cr-t vennék. De persze mostmár a suzival sincs semmi gond, azon kívül, hogy puhák a telók (95kg vagyok), és vén mint az országút (89"-es)
hát én nyáron majdnem vettem egy ts 125 -t
ha úgy érzed hogy érdemes megvenni meg rendesen húz meg persze ha a szerelő is akit elviszel magaddal hogy megéri megvenni akkor hajrá
én inkább crm et vennék a helyedben mert az enyémnél én azt tapasztaltam hogy megbízható és van benne kajak. nem bántam meg hogy nem vettem meg a ts-t
csáó
köszi szépen b-and-i
a z alapjárati és a levegő szabályozó csavart hogyan kell álítani hogy összhangban legyenek egymással
na meg azt hogy lehet ott a tűnél hogy mennyit kapjon? előre is kössz
Váltóba váltóolajat rakj. Igazság szerint a 4t motorolaj is jó lehet, de én már hallotam olyat, hogy megégett a kuplung emiatt. Azon a párszáz forinton amivel több a 2t váltóolaj szerintem ne spórolj. A kuplung sokkal többe kerül.
matek is megvolt sztem könnyű volt nekem jólessz!
egy kis segitséget szeretnék kérni!
honnan lehet leolvasni vagy megtudni a Husqvarnákon a gyártási évet?
(alvázszám vagy valahol a blokkon?)
Györkönyből megyünk Tamási felé délelőtt.
leeresztő csavarnak valahol a teló alsó szárán kell lennie. (normál telósoknál legalábbis ott van.)
Valaki nem tuddja hanyas olaj ajánlott az első telóba
A motor rmx250, most elég puhának találom az elejét, eddig inkább enduróztam, de mostmár főleg
crossozásra használom
Ja és nagy cucc leengedni belőle az olajat?
ha valaki leírná hogy célszerű megköszönném
fordított telós alul van egy porvédő alatt egy csavar azzal lehet a keménységen állítani , gondoom a leleresztő valahol máshol van?
Ha nem szart volna be a mocija talán még le is zúzta volna mind a 2-t és 5.-ként végez
(minden képen a hátrébb lévő Suzukis Kori)
Csak gondoltam megmutatom nektek
ha úgy érzed hogy érdemes megvenni meg rendesen húz meg persze ha a szerelő is akit elviszel magaddal hogy megéri megvenni akkor hajrá
én inkább crm et vennék a helyedben mert az enyémnél én azt tapasztaltam hogy megbízható és van benne kajak. nem bántam meg hogy nem vettem meg a ts-t
köszi szépen b-and-i
a z alapjárati és a levegő szabályozó csavart hogyan kell álítani hogy összhangban legyenek egymással
na meg azt hogy lehet ott a tűnél hogy mennyit kapjon? előre is kössz