Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SAJNOS nem tok segíteni .
Kérj tanácsot az okosoktól
MOND
Hello Uraim!

Talán valamelyikőtök tud segíteni: egy Németországból behozott vadi új dirt bike-ra kell regadó? Vagy vám?
0 km-es, teljesen és csomagolt....

Előre is köszi!

snake
Véletlenül nem tudja vki hogy mi ebbe a vidibe a szám címe?: http://sportmotor.hu/motoros_v...
"Kis laza feladatok" voltak többségben a középszintű matematika érettségin - a vizsgáról éppen kijött végzősök fogalmaztak így az kérdéseire. A budapesti Szent Margit Gimnázium legtöbb diákja könnyűnek találta a feladatokat.
hát... tvbe meg jo h azt mondták h könnyű volt
ja bazdmeg
olyan geci nehéz volt az első része hogy majdnem elsírtam magam
2 feladatot csináltam meg belőle....itt valamit szerintem elbasztak...
2. rész má jobb volt..
marha jo volt a matek
és mi az amire nagyon figyeljek oda ? mik azok az árulkodó jelek amikből kiderülhet egy esetleges motor vagy váltóhiba?

légyszi segitsetek mert annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz ez lenne az első crossgépem
(husky 410)
Mivan teenagerek? Nem is mondjátok milyen jó volt a matek érettségi?
Pontosan! Nem az évjárat számít. Találni 15e kmes motorokat amik már igencsak nagykorúak. Meg a másikfele, hogy az a 15e leginkább aszfaltos motorozgatás volt, abbol is a boltbajárós.
a műanyagokba is beleírják. Ajánlom a fékcsöveket. De ha az első/hátsó kerékben ugyanaz a szám akkor valószínűleg az a helyes évjárat..egyébként nem az évjárat számít hanem az állapot.
köszi ezeket én is ismerem a bikezzel az a baj hogy ott nem nagyon van kép a bikepicsen meg nem biztos hogy jó helyre töltik fel a dolgokat meg sok motorról nincs elég kép

én valami olyanra gondoltam hogy aikor elmegyek megnézni a motort akkr mondjuk valami eldugottabb helyre biztos fel van irva az évjárat csak kérdés hova lehet irva még a felnin kivül?
Ja eléggé....
cső, ténleg nagy a pangás.....
szasztok nagy a pangas
Sztok!

Mennyivel tud többet a dt125r egy gianelli komplett dobbal? Mérhető hp-ben vagy csak hang?
Köszi!
Sziasztok segitséget szeretnék kérni.
Husabers olyan szervízigényes-e mint a ktm és hány kilométerenként kell olajat cserélni?
Előre is köszönm.
látom Kállóban laksz arrafelé van valami jó crosspálya? mert ha meglesz a husky akkor kéne hozá egy pálya is
www.bikepics.com
www.bikez.com

Én ezeken nézném meg az adatokat. Ezután összehasonlíthatod a neked kínált géppel, eddig egész jól be tudtam lőni a gépeim évjáratát.
köszi a választ! és ha le van cserélve a kerék akkor máshonnan sehonnan?
azt te használhatsz, ugyis leváltottad a CR-t egy (diesel) traktorra
dieselolaj