ja mind2 mellett szólnak érvek... jelenlega zsebemben 410k van.... ez a jövő héten csak gyarapodni fog..
ha fater ad köcsön akkor lehet belevágok a ktmbe
vedd meg a hondámat..250
nem személyes tapasztalat, de én azt hallotam hogy a ktm hátsó teloja bajos, mert nem himbás és egy idő után feladja. nem tom mennyi igaz belőle
ktm is ugyanennyi lehet vertexbe- és nem kell olyan sűrűn cserélni
Régen én is 125 párti voltam, de ha nem versenyzésre kell a géposztály miatt, akkor 250 jobb. És fiatalabb és eladhatóbb.
Akinek a ktm szarakodott, ugyanúgy belenyúlhatott volna egy lelakott hondába is.
Amit még mondtak a ktm-ről: mivel erősebbek, ezért széthullósabbak. De 250 sztem nem erősebb a konkurenciánal
cserébe nem olyan progresszív- élettartam ettől független
ha fater ad köcsön akkor lehet belevágok a ktmbe
nem személyes tapasztalat, de én azt hallotam hogy a ktm hátsó teloja bajos, mert nem himbás és egy idő után feladja. nem tom mennyi igaz belőle
hát igen a versenyzés is....
a következő szezonban szándékozom kiváltani a licencet
Régen én is 125 párti voltam, de ha nem versenyzésre kell a géposztály miatt, akkor 250 jobb. És fiatalabb és eladhatóbb.
Akinek a ktm szarakodott, ugyanúgy belenyúlhatott volna egy lelakott hondába is.
Amit még mondtak a ktm-ről: mivel erősebbek, ezért széthullósabbak. De 250 sztem nem erősebb a konkurenciánal
és a váltót helyben megcsináljuk.
ktmnél várni kell az alkatrészre + vinni ide oda...
csak a pénz a fő szempont.
cash megvan. de a ktm et urvára szét kéne dobni. 100 az anyag.... ebből amit én nem tok megcsinálni az a hátsóteló...