Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyém nincs
szasztok
Köszke, majd alkalmazni fogom. reggel a 4üesen jöttem Szolnokról. Nem kívánom senkinek. Szembe mindenki előzött, kamion, autó, nem számított... gyökerek.
DE!
Itt a kicsi az udvaron
van 1 kis maszek benzin kút ott dávidéknál...269 körül adják,még olcsobb mint az esso meg a jet.(mész a bécsin és a bojtár utcán kell lefele menni,jobboldalt lesz 1 autószervíz és utána 1 udvar ott be és ott )
Mivan motoroztok? Mert én mennék de nem jön senkise!
aztat nem tudom, de egy kis gázolajat leengedek a trakeszbő, avva is meg nem?
figyu, hol olcso erre a beRzin?
tod, meg uj vagyok a kornyeken...
"I need it"
nagyon
helló mindeki!
szegény kis jézé eléggé szenvedett abba a nagy homokba
ja meg milyen lazán felbaszta a bakra
hát ja...nem nagyon röppen át kis dombokon...túl nagy a homok neki
00:50 nél azé nem semmi az a kanyarrvétel
de nem csak a kanyarnal latszodik szerintem h kevesebb a kaja benne...
akkor azért olyan mintha 1helyben állna amikor jön ki a kanyarból
90es és 125ös egyik vidinél azt irja.....
és amit nyilatkozik
stefan everts megy egy kört egy 92 es yz250 el
http://youtube.com/watch?v=Utf...
Szép napot crossördögök
Hello Atis Tatán volt a verseny. Sajnos nem tudok képet mutatni. De ha vki tudja h hol leeht találni rola akkor jelezze. Amugy kinn voltak azok a motofoto-s emberek de nem találom az oldalukat ahol meglehetne nézni a képeket.
Tegnap rendberaktuk haverral a moccom! 18. születésnapja alkalmából (mármint a motor 18. szülinapja). Nem akart az istennek sem feltőltődni menet közben az akksi. Lámpák nem világítottak rendesen, index nuku, meg hasonlók. Mértünk egy töltés feszt: 3.7V! Generátor, fesszab csatlakozóit, kitakarítottuk, aksit feltöltöttük, sarukat megcsiszoltuk, és most úgy világít a pilács, hogy midenkit megvakít! Nagyon hepi vagyok! Ráadásul tegnap tudtam már egy jót kerózni. Igaz csak kuplunggal jön fel, de egész jól ott tartottam holtponton! Ma megint megyek, megtanulok már úgy mint gerre csak évek kérdése!
Hol volt a verseny?Tennél fel egy fotot?
még midnig nemtom mirő beszééész
a nevet ismerem
Tod, Horváth Pali meg a tőbbiek.
Hali
micsoda?