Köszke, majd alkalmazni fogom. reggel a 4üesen jöttem Szolnokról. Nem kívánom senkinek. Szembe mindenki előzött, kamion, autó, nem számított... gyökerek.
DE!
Itt a kicsi az udvaron
van 1 kis maszek benzin kút ott dávidéknál...269 körül adják,még olcsobb mint az esso meg a jet.(mész a bécsin és a bojtár utcán kell lefele menni,jobboldalt lesz 1 autószervíz és utána 1 udvar ott be és ott )
Hello Atis Tatán volt a verseny. Sajnos nem tudok képet mutatni. De ha vki tudja h hol leeht találni rola akkor jelezze. Amugy kinn voltak azok a motofoto-s emberek de nem találom az oldalukat ahol meglehetne nézni a képeket.
Tegnap rendberaktuk haverral a moccom! 18. születésnapja alkalmából (mármint a motor 18. szülinapja). Nem akart az istennek sem feltőltődni menet közben az akksi. Lámpák nem világítottak rendesen, index nuku, meg hasonlók. Mértünk egy töltés feszt: 3.7V! Generátor, fesszab csatlakozóit, kitakarítottuk, aksit feltöltöttük, sarukat megcsiszoltuk, és most úgy világít a pilács, hogy midenkit megvakít! Nagyon hepi vagyok! Ráadásul tegnap tudtam már egy jót kerózni. Igaz csak kuplunggal jön fel, de egész jól ott tartottam holtponton! Ma megint megyek, megtanulok már úgy mint gerre csak évek kérdése!
DE!
Itt a kicsi az udvaron
tod, meg uj vagyok a kornyeken...
szegény kis jézé eléggé szenvedett abba a nagy homokba
http://youtube.com/watch?v=Utf...
a nevet ismerem
micsoda?